ARHIVA B365

Proiectul rezidenţial Cosmopolis se extinde în 2016 cu 500 locuinţe și un mall

„2015 a fost un an bun, cumpărătorii fiind tot mai decişi, pe fondul stabilizării preţurilor şi îmbunătăţirii ofertelor de creditare. Am înregistrat o creştere de 34% a vânzărilor în Cosmopolis, ajungând astfel la peste 1.000 de locuinţe vândute în trei ani”, a declarat într-un comunicat Gabriel Voicu, director New Homes division în cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania, manager şi agent exclusiv al Cosmopolis.

Cosmopolis are în prezent 2.100 de locuinţe finalizate, cu peste 3700 de locuitori, scrie ZF. 

Investiţiile programate pentru 2016 vor fi direcţionate şi către continuarea dezvoltării infrastructurii generale din cadrul proiectului, cea mai importantă facilitate care va fi dezvoltată în acest an fiind un strip mall cu o suprafaţă închiriabilă de 3500 de metri pătraţi.

Centrul comercial va avea un supermarket Carrefour, cu o suprafaţă de 1200 de metri pătraţi, un magazin miniPrix şi trei restaurante. Strip mall-ul este deja preînchiriat în proporţie de 50% urmează să fie finalizat în vara acestui an.

Mall-ul va mai include un cabinet medical generalist, petshop şi clinica veterinară, o măcelarie, o curăţătorie, spălătorie auto, o cofetărie, un magazin de amenajări interioare, unul de produse bio, beauty salon, un bistro şi alte spaţii de servicii şi va dispune de o parcare cu 60 de locuri.

În acest an vor mai fi construite două piscine exterioare, mai multe terenuri de sport şi se va continua dezvoltarea infrastructurii rutiere a proiectului, care are în prezent peste 12 kilometri de drumuri publice.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button