Fiica lui Andrei Gheorghe a pozat pe același scaun și în al zecelea an: Proiectul „Anastasia” FOTO

de:
16 nov. 2012
0 Afișari
Fiica lui Andrei Gheorghe a pozat pe același scaun și în al zecelea an: Proiectul

GALERIE FOTO: Alex Gâlmeanu

Pe 26 octombrie, Alex Gâlmeanu a făcut a zecea fotografie din colecțieLa începutul lunii, când ne-a povestit prima dată despre proiect, spunea că Anastasia e la studii la Milano. „Însă nu-i nimic”, adăuga, „e un hop într-adevăr. Dar o să merg la Milano după ea.” N-a mai fost nevoie să meargă la Milano, a venit Anastasia în țară, s-a întors în același studio, pe același scaun, și au făcut fotografia.

Ideea din spatele proiectului e de a documenta trecerea timpului- dar documentarea se realizează prin prisma unei singure persoane. Alex spune că, până la urmă, nu ştie ce o să iasă din proiectul ăsta, ştie doar ce a ieşit până acum, dar ciclul de fotografii o să continue… până când o să se poată. „Cât ne ține Doamne-Doamne în viaţa şi sănătoşi, ar trebui să putem realiza fotografiile astea”, promite Alex.

Vrea să le expună într-o expoziție când se vor aduna suficiente, ca să le prezinte publicului mai mult decât până acum: „La final, aş vrea să se transforme într-un eveniment, mi-aş dori să ne adunăm la 90 de ani şi să fim în sala de expoziţie nişte boşorogi cu care nu se înţelege nimeni, dar să vedem fotografiile astea. Ar fi frumos.”


Anastasia la 18 ani

Pentru a viziona ciclul întreg de fotografii, derulați Galeria Foto


CITEȘTE ȘI: Fiica lui Andrei Gheorghe, fotografiată timp de 9 ani, pe același scaun: Anastasia, de Alex Gâlmeanu

Cookies