Proiectul „5 pentru 5”. Vreme de 5 nopți, 5 clădiri de patrimoniu din București vor fi luminate ca ziua, ca să nu mai trecem pe lângă ele fără să le băgăm de seamă (P)

25 aug. 2021
273 Afișari
Proiectul „5 pentru 5”. Vreme de 5 nopți, 5 clădiri de patrimoniu din București vor fi luminate ca ziua, ca să nu mai trecem pe lângă ele fără să le băgăm de seamă (P)
Proiectul „5 pentru 5”. Vreme de 5 nopți, 5 clădiri de patrimoniu din București vor fi luminate ca ziua, ca să nu mai trecem pe lângă ele fără să le băgăm de seamă

Proiectul „5 pentru 5”. Vreme de 5 nopți, 5 clădiri de patrimoniu din București vor fi luminate ca ziua. Asta ca să nu mai trecem pe lângă ele fără să le băgăm de seamă.

Vreme de 5 nopți, 5 clădiri de patrimoniu din București vor fi luminate ca ziua, ca să nu mai trecem pe lângă ele fără să le băgăm de seamă.

Proiectul „5 pentru 5”

Haideți să lăsăm telefoane mobile în timp ce mergem pe stradă și să admirăm clădirile din București. Pe cuvânt, chiar sunt superbe! Să aflăm despre ce este vorba.

Proiectul „5 pentru 5” este organizat de Centrul Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache și se desfășoară în perioada 25 august – 29 august 2021.

Proiectul se desfășoară pe durata a 5 zile, în 5 locații din Sectorul 5 al Capitalei:

  • Universitatea Națională de Apărare Carol I,
  • Colegiul Național Gheorghe Lazăr,
  • Facultatea de Medicină,
  • Facultatea de Drept,
  • THE ARK.

Recomandăm și: Cursuri de dezvoltare a competențelor digitale, pentru profesorii din Sectorul 5

Cele 5 locații alese pentru proiectul realizat de Centrul Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache, sunt reprezentative pentru Sectorul 5.

Vreme de 5 zile, clădirile vor fi puse în valoare prin intermediul luminilor arhitecturale. Surpriza evenimentului vine în ultima zi, pe 29 august 2021. Încheierea evenimentului va fi marcată de compania muzicală a câtorva artiști ce au diverse repertorii.

Programul muzical din data de 29 august

În data de 29 august 2021, va exista un program muzical pentru cele 5 locații din cadrul proiectului „5 pentru 5”. În intervalul orar 20:00 – 22:00, vă puteți petrece timpul liber în București la cele 5 momente muzicale ce se vor desfășura simultan, după cum urmează:

  • Universitatea Națională de Apărare Carol I. Valentin Boghean Band va avea momentul muzical,
  • Colegiul Național Gheorghe Lazăr: Dl. Goe Band va performa,
  • Facultatea de Medicină: Adrian Nour & Trio Zamfirescu vor performa,
  • Facultatea de Drept: aici vor performa Alexandru Nagy & Friends; Dora Gaitanovici & Band,
  • THE ARK: vor avea moment muzical Adrian Naidin & Band.

Recomandăm și: Flashmob de Ziua Imnului Naţional. Naistul Nicolae Voiculeț a avut un moment solemn

Proiectul „5 pentru 5” își propune să pună în valoare patrimoniul cultural, prin explorarea diversității culturale, cunoașterea trecutului, dar și construirea viitorului.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile și se va realiza în ordinea sosirii, până la ocuparea locurilor.

Evenimentul urmează să se desfășoare cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

Cookies