ÎN BUCUREȘTI

Proiecţii video pe faţada Palatului Parlamentului de Ziua Eroilor

Asociaţia Alături de Eroi, în parteneriat cu Ministerul Apărării Naţionale, organizează, joi, proiecţii video pe faţada Palatului Parlamentului de Ziua Eroilor.

Proiecţii video pe faţada Palatului Parlamentului de Ziua Eroilor. Potrivit unui memorandum aprobat de Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, în data de 10 iunie, în intervalul orar 21.20 – 22.30, Asociaţia Alături de Eroi, în parteneriat cu Ministerul Apărării Naţionale, va organiza, în contextul evenimentelor dedicate Zilei Eroilor, proiecţii pe faţada imobilului Palatului Parlamentului, în cadrul proiectului organizat de Primăria Municipiului Bucureşti.

Evenimentul necesită stingerea iluminatului exterior, între orele 20.00 – 24.00 pentru desfăşurarea propriu-zisă a proiecţiilor, stingerea iluminatului interior, închiderea tuturor ferestrelor în încăperile care au ferestre pe faţada principală a clădirii.

Organizatorul menţionează că proiecţia video este fără sunet şi fără participarea publică, pentru a nu crea aglomerarea zonei.

Proiecţiile vor conţine logo-urile organizatorilor, conţinutul creativ constând în animaţii video.

Brigada Rutieră a Capitalei anunță o serie de restricţii de trafic în București joi de Ziua Eroilor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button