Proiecție de film, MIERCURI în Parcul Titan

de:
18 aug. 2015
2 Afișari
Proiecție de film, MIERCURI în Parcul Titan

Primăria Sectorului 3 îi invită pe bucureşteni miercuri, 19 august, începând cu ora 21.00, în parcul Titan, pe Insula Artelor, să vizioneze o comedie pentru întreaga familie, „Orăşelul Alandala”.

În filmul „Orăşelul Alandala”, micul Bollersdorf este luat în vizor de o companie de studii de piaţă, care vânează consumatorul obişnuit, sau, cu alte cuvinte, mediocritatea. Copiii sunt primii care o refuză, inspiraţi de bunicii lor, și, cu ajutorul animăluțului lor coati, pun la cale o misiune de eliberare a bunicilor de la căminul de bătrâni. Ștrengăriile amuzante duc la crearea unor noi recorduri mondiale și la poziționarea orașului „Alandala” pe hartă, ca centru tehnologic. Maşina de gunoi devine fabrică de biciclete, o macara devine rollercoaster şi totul pare posibil atunci când imaginaţia nu mai are limite.

Câștigător al premiului pentru cel mai bun film pentru copii la festivalurile din Belfast (2014) și Zurich (2014), „Orășelul Alandala” este o comedie prin intermediul căreia, cei prezenți își vor reaminti care sunt lucrurile ce contează cu adevărat în viața, retrăind năzbâtiile copilăriei alături de simpaticii și curajoșii protagoniști ai filmului.

Pelicula este oferită de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film, se arată într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Cookies