Proiect rezidențial de peste 2 mil. euro, în centrul Capitalei. Cât va costa un apartament

de:
02 oct. 2013
1 Afișari
Proiect rezidențial de peste 2 mil. euro, în centrul Capitalei. Cât va costa un apartament

Construcţia celor 34 de apartamente va fi finalizată în luna martie a anului viitor.

Ansamblul, denumit G3 apartamente, este dezvoltat de o companie cu acţionariat spaniol în parteneriat cu agentia imobiliară G3 Imobiliare.

„Acest proiect rezidenţial este unul dintre puţinele imobile noi care dispune de un apartament de prezentare complet finisat, ce poate fi vizionat pe perioada construcţiei, astfel încât clientul să poată alege în cunoştinţă de cauză. Transparenţa este una dintre valorile G3 Imobiliare şi ale dezvoltatorului, motiv pentru care împreună cu acesta am ales ca lansarea oficială a proiectului să aibă loc după ce construcţia va fi avansată, iar clientul să aibă siguranţa calităţii construcţiei şi finisajelor folosite”, spune Bogdan Păduraru, CEO G3 Imobiliare.

Zona centrală, preţurile competitive, seriozitatea dezvoltatorului, precum şi calitatea finisajelor şi a construcţiei ne fac încrezători în succesul comercial al imobilului„, a adăugat Bogdan Păduraru.

Proiectul de patru etaje este situat pe strada George Georgescu şi cuprinde 34 de apartamente cu preţuri începând de la 69.000 de euro.

G3 Imobiliare este o agenţie specializată în vânzarea de apartamente în proiecte rezidenţiale noi. Compania are un portofoliu de peste 150 de apartamente în imobile noi, finalizate sau aflate în diverse stadii ale construcţiei, pe care le reprezintă. 

 

 

Cookies