Proiect major: În Sectorul 2 se deschid curțile școlilor pentru cei care vor să facă mișcare în aer liber

30 mart. 2021
140 afișări
Proiect major: În Sectorul 2 se deschid curțile școlilor pentru cei care vor să facă mișcare în aer liber

În Sectorul 2 se deschid curțile școlilor pentru cei care vor să facă mișcare în aer liber, anunță viceprimarul Alexandra Chirilă, într-o postare pe Facebook.

Un proiect major este în consultare publică în București. În Sectorul 2 se deschid curțile școlilor în afara orelor de curs pentru copiii și tinerii care vor să facă sport în aer liber

Anunțul a fost făcut de viceprimarul Sectorului 2, Alexandra Chirilă, pe pagina sa de Facebook.

Aceasta precizează că părinții au nevoie de locuri unde copiii să poată bate o minge fără să aibă grija traficului, iar tinerii de terenuri unde să poată juca handbal, tenis, fotbal sau baschet.

În Sectorul 2 se deschid curțile școlilor

Mai mult, spune viceprimarul, măsură va ajuta la îmbunătațirea calității vieții în sector.

”Deschidem curțile școlilor în Sectorul 2!

A intrat în consultare publică regulamentul pentru accesul în curțile școlilor în afara orelor de curs al copiilor și tinerilor.

Este un proiect inițiat în urma cererilor venite de la părinți și tineri elevi care simt nevoia de mai mult spațiu. Părinții au nevoie de locuri unde copiii să poată bate o minge fără să aibă grija traficului iar tinerii de terenuri unde să poată juca un handbal, tenis, fotbal, baschet. Cum făceam noi când eram mici.

Cred că mai ales acum, când suntem după un an de pandemie și restricții, deschiderea curților școlilor este o măsură care va ajuta la îmbunătațirea calității vieții în sector și-l va face un sector mai prietenos cu copiii.

Am pus în consultare acest regulament iar feedback-ul dvs ne va ajuta să-l aducem într-o formă finală benefică pentru comunitate. Ce vi se pare bun, ce poate fi îmbunătățit, la ce să fim atenți? Vă rog să ne scrieți părerile dvs pe adresa de email [email protected] până pe data de 14.04.2021”, a spus Alexandra Chirilă.

Proiectul poate fi accesat AICI.

Cookies