Proiect inedit – Art Safari și Metrorex. Luni se lansează prima colecție de artă pe cartele de metrou

10 sept. 2021
135 Afișari
Proiect inedit - Art Safari și Metrorex. Luni se lansează prima colecție de artă pe cartele de metrou
Proiect inedit - Art Safari și Metrorex. Luni se lansează prima colecție de artă pe cartele de metrou. Sursă foto: Captură/ artsafari.ro

Proiect inedit dezvoltat de Art Safari și Metrorex. Luni, 13 septembrie, se lansează prima colecție de artă pe cartele de metrou. Proiectul cultural se numește „Cartele de colecție”.

Proiect inedit – Art Safari și Metrorex. Luni se lansează prima colecție de artă pe cartele de metrou. Fiecare serie strânsă de cartele îți aduce și o surpriză, potrivit informațiilor oficiale transmise de organizatorii evenimentului.

Proiect inedit – Art Safari și Metrorex

Cu 3 zile înainte de marea deschidere a evenimentului cultural din București, pe 13 septembrie, Art Safari alături de Metrorex, lansează proiectul cultural numit „Cartele de colecție”. Este prima colecție de artă pe cartele de metrou.

Această nouă inițiativă culturală, o completează pe cea lansată în data de 1 iunie, tot între Art Safari și Metrorex. La acea dată s-a inaugurat Muzeul din Metrou, „Arta cucerește Bucureștiul!”.

Recomandăm și: Muzeul în Mișcare prezent pe 10 linii de autobuze STB. Art Safari se plimbă prin Capitală

Cu ocazia acestui nou proiect cultural, Art Safari și Metrorex le oferă ocazia călătorilor să devină mini colecționari de artă și să câștige premii culturale.

Luni se lansează prima colecție de artă pe cartele de metrou

Începând cu 13 septembrie puteți cumpăra „Cartelele de colecție”. Acestea au în portofoliu o serie de mini reproduceri de artă, care sunt structurate pe 6 capitole: Samuel Mutzner, Constantin Piliuță, Pictorițe din România, Capodopere și Petrașcu. Pe lângă acestea mai există și o serie specială, denumită simplu „București”.

Recomandăm și: N-ai timp să mergi la muzeu? Vine muzeul la tine! De fapt, coboară la metrou. Lista magistralelor cu expoziții

Cele 6 colecții de cartele de metrou sunt formate din câte 10 cartele numerotate de la 1 la 10 și sunt imprimate cu diferite opere de artă. Seria specială „București” are doar 4 opere de artă. Campania a fost gândită special doar pentru cartelele cu două călătorii. Tirajul seriilor este diferit și limitat.

În momentul în care colecționați cele 10 cartele ale unei serii, primiți o vizită gratuită la cel mai așteptat eveniment cultural al toamnei: expoziția Art Safari. Aceasta se desfășoară în perioada 16 – 26 septembrie 2021.

Cookies