Proiectul de lege care ar putea închide jumătate din terasele şi restaurantele din Centrul Vechi

de:
13 oct. 2013
0 afișări
Proiectul de lege care ar putea închide jumătate din terasele şi restaurantele din Centrul Vechi

Vizate de schimbările legislative sunt în primul rând cele aproape 200 de localuri şi terase din Centrul Istoric al Bucureştiului. Consolidate au fost doar jumătate dintre acestea, scrie realitatea.net.

Proiectul legislativ nu i-a luat prin surprindere npe patronii cluburilor. Ei spun că demersul legislativ este unul binevenit.

„Eu nu cred că este nimeni atât de nebun să-şi construiască, să investească zeci de mii, sute de mii de euro şi să-i bage într-o chestie care la primul mic cutremur să te trezeşti că îţi cade”, susţine Bebi Oprea, patronul unui local din Centrul Vechi.

Chiar şi aşa, cu toate asigurările pe care reprezentanţii localurilor din Centrul Capitalei le dau, clienţii au început să fie mai selectivi atunci când vine vorba de localul ales pentru o seară de distracţie.

„În momentul în care merg într-o locaţie prefer să merg într-o locaţie care este renovată, nu accept să merg într-un subsol unde nu există aerisire, unde există posibilitatea unui cutremur şi să nu mai ieşim întregi de acolo”, spune o tânără.

Iniţiativa legislativă îi aparţine deputatului Dan Cristian Popescu. Proiectul, în forma lui finală, va fi înaintat Parlamentului în aproximativ o lună.

 

Cookies