Proiect de educatie anticoruptie pentru angajatii din Primaria Sectorului 2

de:
08 nov. 2018
1 Afișari
Proiect de educatie anticoruptie pentru angajatii din Primaria Sectorului 2

Conferința de lansare a proiectului «Alege libertatea, spune „NU” corupției» , cofinanțat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) şi implementat de Primăria Sectorului 2, a avut loc în prezenţa domnului primar Toader Mugur Mihai şi a domnului viceprimar Dan Cristian Popescu.

Proiectul se desfășoară pe o perioadă de 12 luni, fiind alocat un buget de 299.854,68 lei din care 239.883,75 lei contribuție U.E. și contribuția națională (53.973,85 lei buget național și 5997,08 lei buget local).

Obiectul general al proiectului vizează creșterea transparenței, eticii și integrității în cadrul Primăriei Sectorului 2 prin îmbunătățirea cunoștințelor și competențelor a 200 de angajați (aleși locali, personal de conducere și personal de execuție) în domeniile anticorupție, etică și integritate, operaționalizarea a două mecanisme privind măsurile anticorupție și conflictul de interese și desfășurarea unei campanii de conștientizare publică anticorupție. Din rândul participanţilor vor fi aleşi 20 de formatori pentru a deveni vectori de diseminare pentru informațiile privind standardele de etică și integritate, anticorupție și pentru combaterea conflictului de interese care fac obiectul proiectului.

Proiectul derulat de Primăria Sectorului 2 este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod SMIS 117676.

Cookies