PROIECT: Acces în cluburi şi baruri doar pe bază de buletin. Minorii, însoțiți de părinți

de:
10 mart. 2015
15 Afișari
PROIECT: Acces în cluburi şi baruri doar pe bază de buletin. Minorii, însoțiți de părinți

Senatorul de Braşov Sebastian Grapă a realizat un proiect de lege în acest sens, iar iniţiativa sa a trecut deja de Comisia Juridică, scrie stiripesurse.ro.

„Fata mea, care este în ultimul an de liceu, are o gășcuță de colegi, de tineri, și i-am găsit de câteva ori într-o crâșmă, într-o bodegă ordinară, unde consumau cu încuviințarea acelui care vindea atât alcool cât și tutun. L-am întrebat de ce le-a dat voie, mi-a răspuns pe un ton așa: ‘Măi, vrei să îți educ eu copilul?’ Deci asta e atitudinea celor care se gândesc să câștige bani”, a declarat senatorul Sebastian Grapă.

Întrebat dacă şi-ar însoţi fiica în club, senatorul a răspuns: „Categoric mă duc în club, stau… dansez cu ea, mă duc, îmi place în club, îmi aduc aminte de anii tinereții.”

Proiectul de lege a primit avizul favorabil al Comisiei juridice din Senat. „E obligația noastră să creăm un cadru legislativ care să îi protejeze. Vârsta e o vulnerabilitate la un moment dat, sunt supuși unor provocări”, a declarat şi Cătălin Boboc, președintele Comisiei juridice.

Cookies