BAZAR

PROGRAMUL TV de REVELION. Ce difuzează ANTENA 1 și PRO TV de ANUL NOU

PROGRAMUL TV de REVELION:

Dan Negru se pregătește pentru al 16-lea Revelion la Antena 1. Pro TV folosește „rețeta” filmelor pentru noaptea dintre ani, Kanal D joacă alături de Mădălin Ionescu și WowBiz, Prima TV va avea Cronica Cârcotașilor. Astfel se poate rezuma seara de Revelion la principalele televiziuni.

Paginademedia.ro prezintă în continuare parada programelor de anul nou:

Antena 1, al 16-lea Revelion cu Dan Negru
20.00 – Petrecerea de Revelion începe cu „Chef de râs”, emisiune prezentată de Vasile Muraru și Valetina Fătu. Momentele lor umoristice vor alterna cu cele muzicale susținute de interpreți precum Sofia Vicoveanca și Cornelia și Lupu Rednic, Fuego, CRBL și Corina. Inițial, Antena 1 programase a patra ediție a emisiunii În puii mei, a lui Bendeac, însă emisiunea a fost reprogramată și difuzată deja luni, 28 decembrie.

PROGRAMUL TV de REVELION: ANTENA 1

ora 22.00 – Revelionul Starurilor 2016, prezentat de Dan Negru, va avea zeci de artiști, printre care: Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Gabriel Cotabiță, Connect-R, Maria Buză, Pepe, Maria Cârneci, Alina Eremia, Liviu Vârciu, Diana Munteanu, Gina Pistol, Andreea Bănică, Anna Lesko, nea Mărin, Matteo, Florin Ristei, Aurelian Temișan, Lora, Taraful din Clejani, Jean de la Craiova, Dorian Popa, Ruby, Alb Negru, Giani Kiriță și Vali Vijelie.

O parte dintre artiști, împărțiți în două tabere – a fetelor și a băieților –, vor trebui să ghicească ce personalități se ascund în spatele măștilor, ținând cont de indiciile oferite de Dan Negru, informează paginademedia.ro.

Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2016 vor veni, printre alții: Chewbacca, din „Războiul stelelor”, Grinch, Mihai Viteazul, vrăjitoarea din Albă ca Zăpada, gnomul Nori sau orcul Azog din „Hobbitul”.

2.45 – După ce toate măștile vor fi dezvăluite, petrecerea va continua până-n zori „La Hanu’ Mirelei”, unde Mirela Boureanu Vaida îi va avea ca invitați pe cunoscuții interpreți ai cântecului popular românesc: Laura Lavric, Nicoleta Voica, Matilda Pascal Cojocãriţa şi Ştefan Cigu, Mioara Velicu, Niculina Stoican, Dinu Iancu Sălăjanu, Cornel Borza, Constantin Enceanu, Gelu Voicu, dar și pe Stela Popescu și Alexandru Arșinel, Adrian Sînă și Sandra N.

PROGRAMUL TV de REVELION: PRO TV

În ultima zi din an, la PRO TV s-a pregătit cu filme românești. Seria comediilor românești se deschide cu Păcală se întoarce, de la 16:00. Cu Denis Ștefan, Magda Catone, Ileana Stana Ionescu și Sebastian Papaiani.

De la ora 20:30, Filantropica, o comedie despre realitățile societății românești. Filmul, câștigator a numeroase premii oferite de Uniunea Cineaștilor din România și la festivaluri internaționale, aduce povestea lui Ovidiu, un profesor de liceu care încearcă să câștige un ban în plus și descoperă o metodă inedită de a face acest lucru.

Cuscrii va aduce, de la 22:30, povestea unor tineri logodnici, ale căror familii se întâlnesc pentru prima oară.

La 00:00, Pro Tv difuzează Imaginarium, un concert înregistrat al Loredanei.

Postul TV va continua cu filme și în primele două zile din noul an.

Pe 1 ianuarie, de la ora 20:30, vin Răzbunătorii (Avengers), cu super eroii Iron Man, Captain America, Hulk și Thor.

De la 23:15, filmul artistic Lupul de pe Wall Street, cu Leonardo DiCaprio, Jonah Hill și Matthew McConaughey, nominalizat pentru 5 premii Oscar.

 

 Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button