Programul STB de Revelion 2023. Cum vor circula liniile de zi și cele de noapte

28 dec. 2022
422 Afișari
Programul STB de Revelion 2023. Cum vor circula liniile de zi și cele de noapte
Programul STB de Revelion 2023. Cum vor circula liniile de zi și cele de noapte | Sursă foto: Facebook-Societatea de Transport București - STB SA

Societatea de Transport București (STB) a anunțat care va fi programul transportului public din București în perioada de Revelion 2023.

Programul STB de Revelion 2023

STB a transmis bucureștenilor care va fi programul mijloacelor de transport public de suprafață în perioada Anului Nou.

Astfel că, în perioada 28 decembrie 2022 -1 ianuarie 2023, călătorii vor putea circula cu autobuzul, troleibuzul și tramvaiul în mod normal, conform programului obișnuit.

Cu toate astea, în cea de-a doua zi a anului 2023 va exista o modificare a orarului de funcționare STB. Compania a anunțat că liniile de transport public vor funcționa conform programului unei zilele de duminică pe data de 2 ianuarie 2023 (luni).

Liniile de noapte nu vor fi afectate de modificări

Societatea de Transport București a informat că liniile de noapte din oraș urmează să funcționeze conform programului lor normal. Astfel că, cele 21 de linii de autobuz care transportă călătorii în timpul nopții nu vor avea orarul modificat în nici una din zile.

De asemenea, linia 783 care merge către Aeroportul Internațional Henri Coandă va funcționa și ea conform orarului normal.

Pentru a consulta programul autobuzelor sau a altor mijloace de transport din oraș, oamenii au la dispoziție aplicația mobila Info Transport București. Aceasta poate fi descărcată din Google Play sau din App Store și este gratuită.

Informațiile referitoare la orarul transportului public de suprafață pot fi găsite și pe site-ul STB accesând ACEST link.

Cookies