Ce program au spitalele din Capitală şi Ambulanţa de sărbători

de:
23 dec. 2011
0 Afișari
Ce program au spitalele din Capitală şi Ambulanţa de sărbători

Este vorba despre Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon”, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” şi Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar – Arseni”, scrie Mediafax.

De asemenea, Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri şi Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice vor avea program continuu în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Pentru cazurile în care minorii ar putea avea nevoie de îngrijiri medicale, părinţii se vor putea adresa camerelor de gardă ale Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din sectorul 1 şi Spitalului Clinic de Urgenţă Copii „M.S. Curie” din sectorul 4.

În plus, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov va avea program normal de lucru, asigurând şi eliberarea de certificate constatatoare de deces în zonele pe care le deserveşte. Solicitările populaţiei vor fi preluate la numărul de telefon 112.

Totodată, Direcţia de Sănatate Publică a Municipiului Bucureşti va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul din str. Spiru Haret nr. 14, sector 1, tel/fax:021/313.77.39

Cookies