BAZAR

Programul „Şcoala Altfel”:elevii din București urcă în SkyTower, cea mai înaltă clădire din Capitală

SkyTower București participă în programul „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun” de anul acesta, care se va desfăşura în săptămâna 7-11 aprilie. În această perioadă, 13 grupuri de elevi de la trei școli din nordul Capitalei vor avea ocazia să învețe ce înseamnă protejarea resurselor economisind energie, dar și să admire panorama Bucureștiului din cel mai înalt punct al orașului. SkyTower este cel mai bun exemplu privind eficiența energetică. Clădirea de birouri este în curs de atestare pentru certificatul LEED Gold și a obținut deja certificarea OGNI/DGNB. Astfel, elevii vor afla ce sunt clădirile verzi și cum reușește cea mai înaltă construcție civilă din România să aibă un consum redus de energie.

„Încă de la început, Raiffeisen Property International a arătat că o clădire de birouri poate fi un spațiu deschis atât pentru companiile care își desfășoară activitatea aici, cât și pentru comunitate. SkyTower și-a asumat rolul de a deveni cea mai prietenoasă clădire de birouri. Anul trecut, peste 10.000 de bucureștenii au avut șansa să admire Bucureștiul de la etajul 34 al clădirii. Susținerea orelor din cadrul programului Școala Altfel în SkyTower este modul prin care încurajăm educația, protejarea resurselor și grija față de mediul înconjurător prin propriul exemplu”, spune Ruxandra Grinzeanu, Directorul Executiv – SkyTower Building.

SkyTower dispune de un sistem care asigură eficientizarea consumului de energie și o activare automată a luminii pe coridoare și holuri. Structura externă a turnului e formată din ferestre dintr-o sticlă specială ce reduce impactul razelor solare în timp ce transpune la maximum lumina în interior, astfel toate birourile au lumină naturală iar consumul de energie este cu mult mai mic.

Clădirea SkyTower, cu o înălțime de 137 metri și 37 de etaje, este cel mai înalt turn de birouri din România şi dispune de 40.450 mp de spațiu închiriabil, din care suprafața medie pe etaj este de 1.100 mp.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button