ȘTIRI

Programul Roaba de Cultura

Sub motto-ul de mai sus, Roaba de Cultura va invita sa le fiti alaturi si weekend-ul acesta . Au pregatit un program cu activitati noi care cu siguranta va vor face sa le calcati pajistea.

 

Incepem suita de evenimente cu sport, vineri seara si sambata dupa-amiaza World Class ne ajuta sa ne pastram o minte sanatoasa intr-un corp sanatos. Mai in forta, la bodycombat sau mai relaxati, la pilates, facem miscare pe iarba.

 

Sambata dupa-amiaza avem yoga acrobatica. Incubator 107 ne va invata sa folosim atentia, calmul si echilibrul mental si fizic din yoga pentru a ne juca. Vor fi atat exercitii individuale, cat si exercitii cu partener sau exerciții in care tot grupul este implicat. Aceasta practica cultiva increderea si conexiunea cu ceilalti oameni, capacitatea de a lucra in echipa. De la ora 20:00 ne asezam pe iarba si ne lasam fermecati de ritmurile de jazz din concertul “My favourite things”.

 

Duminica incepem cu un program pentru copii, trucuri de magie si jocuri cu Costin Teodorescu. Dupa-amiaza invatam sa dansam west coast swing, credeti-ne pe cuvant, o sa va placa! Seara, asa cum ne-am obisnuit, ne uitam la film, avem ‘Cel mai iubit dintre pamanteni ’  (Romania, 1995), in regia lui Serban Marinescu.

Program:

Vineri 10 august:

19:00 Bodycombat cu Costel Cosloc – World Class Romania

 

Sambata 11 august:

10:00  Pilates cu Corina Condeescu – World Class Romania

18:30  Atelier creativ: Yoga acrobatica

20:00  Jazz Concert „My favorite things” (Aleka- voce, Ciprian Pop- chitara, Alebrt Tajti – pian)

 

Duminica 12 august:

11:00 Magic Show pentru copii cu Costin Teodorescu

18:00 Atelier creativ: West Coast Swing

21:30 Cel mai iubit dintre pamanteni, (Romania, 1995), regia Serban Marinescu


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button