ARHIVA B365

HORNBACH continuă programul Rabla pentru maşini electrice şi cu acumulatori

ELECTROCASNICE. Românii sunt din ce în ce mai interesaţi de maşinile electrice, acestea fiind folosite în proiecte diverse, potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit. Astfel, de la an la an, compania a raportat o creştere a vânzărilor pe acest segment cu două cifre procentuale.

ELECTROCASNICE-MAȘINI ELECTRICE. „Cele mai bine vândute maşini electrice sunt şurubelniţele cu acumulator, maşinile de găurit cu percuţie, polizoarele unghiulare şi ciocanele rotopercutoare, iar anual înregistrăm creşteri de două cifre procentuale ale vânzărilor de astfel de produse pe toate segmentele de clienţi”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach.

Potrivit afirmaţiilor acestuia, în topul proiectelor în care se folosesc maşinile electrice se află cele de construcţii, atât în locuinţă, cât şi în grădină. Însă, pe lângă acestea, există o cerere însemnată şi pentru maşinile destinate proiectelor de remediere, recondiţionare şi mici reparaţii.

ELECTROCASNICE-MAȘINI ELECTRICE.  „Maşinile electrice sunt unelte care îşi găsesc utilitatea în orice tip de proiect, fie că vorbim despre montarea faianţei sau gresiei, realizarea unei terase în grădină sau montarea unui televizor pe un suport. Tocmai din acest motiv consilierii Hornbach sunt foarte bine instruiţi pentru a putea recomanda produsele necesare oricărei lucrări”, a adăugat Directorul General al Hornbach.

Astfel, înainte de achiziţia unei maşini electrice, trebuie ţinut cont de anumite aspecte precum regimul de utilizare, care poate fi hobby, semiprofesional sau profesional, complexitatea proiectului şi durata şi frecvenţa utilizării.

Programul „Rabla la maşini şi acumulatori” continuă

Creşterea vânzărilor pe acest segment a fost susţiută şi de programul pe care Hornbach l-a organizat în fiecare an, „Rabla la maşini şi acumulatori”. Acesta presupune oferirea unei reduceri la achiziţionarea unei maşini electrice în schimbul predării celei vechi de către client.

„Am început să organizăm acest program în urmă cu 7 ani pentru a facilita reciclarea uneltelor vechi şi a oferi, în acelaşi timp, un beneficiu clienţilor. Datorită succesului înregistrat, am decis continuarea programului an de an, iar acum va fi organizat în intervalul 3 decembrie 2014 – 4 ianuarie 2015”, a adăugat Mugurel-Horia Rusu.

ELECTROCASNICE-MAȘINI ELECTRICE. Acesta a subliniat că în această ediţie, clienţii care vor cumpăra o maşină electrică Worx, vor dispune de o reducere de 100 de lei dacă predau un echipament deja utilizat.

„Anul trecut, prin programul „Rabla la maşini şi acumulatori”, am reuşit colectăm aproximativ 4.000 de maşini vechi, iar în acest an estimările noastre sunt de cel puţin acelaşi număr”, a mai spus reprezentantul companiei.

ELECTROCASNICE-MAȘINI CU ACUMULATORI. Pe lângă produsele din gama Worx, clienţii mai pot alege în magazinele Hornbach şi maşini electrice de la producători precum Pattfield, Einhell, Bosch, Steinel, Hitachi, Makita, Proxxon, FeinMultimaster şi DeWalt. Aceştia beneficiază, de asemenea, de servicii de consiliere profesională, atât în alegerea maşinii, cât şi în alegerea articolelor complementare, precum echipamente de protecţie, prelungitoare.

De asemenea, retailerul mai pune la dispoziţia clienţilor şi serviciul de rezervare cu ridicare ulterioară, servicii de comandă specială pentru modele din cataloagele listate în magazine sau servicii de tăiere precisă a materialelor achiziţionate ce urmează a fi prelucrate cu ajutorul maşiniilor electrice.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button