Programul Municipal de Restaurare, lansat în dezbatere publică. Anunțul a fost făcut de Primăria Capitalei

05 apr. 2021
85 afișări
Programul Municipal de Restaurare, lansat în dezbatere publică. Anunțul a fost făcut de Primăria Capitalei

Primăria Municipiului Bucureşti a lansat astăzi, 5 aprilie, în dezbatere publică, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Programului Municipal de Restaurare a imobilelor monumente istorice și a imobilelor aflate în ansambluri de arhitectură și zone construite protejate de pe teritoriul Municipiului București.

Programul Municipal de Restaurare, lansat în dezbatere publică

Programul Municipal de Restaurare (PMR) va fi finanțat de la bugetul local și din alte surse legal constituite, prin bugetul structurii de specialitate a Municipiului București, Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, și a Normelor Metodologice aferente.

PMR are în vedere inventarierea, consolidarea, restaurarea, conservarea şi punerea în valoare a imobilelor monumente istorice sau a imobilelor aflate în ansambluri de arhitectură şi zone construite protejate.

Proiectul de act normativ, care poate fi consultat pe site-ul P.M.B.,  link AICI sau la sediul PMB, B-dul Regina Elisabeta, nr. 47, sector 5, va fi în dezbatere publică 30 de zile, până la data de 20.05.2021.

Anunțul a fost făcut de Primăria Capitalei

Proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Centrul de Informare.

În conformitate cu prevederile art. 7, alin. 4 din Legea nr. 52/2003, republicată, până la data de 26.04.2021, se pot trimite în scris, propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectele de acte normative supuse dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile, opiniile privind proiectele de acte normative, se vor transmite:

  • Prin site-ul www.pmb.ro;
  • Prin poştă pe adresa P.M.B. – B-dul Regina Elisabeta, nr. 47, sector 5 – Direcţia Asistenţă Tehnică şi Juridică;
  • depuse la Centrul de Informare – P.M.B., B-dul Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5.
  • Pe e-mail la adresa: [email protected]

Materialele transmise vor purta menţiunea: „Recomandare la proiect de act normativ”, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Capitalei.

Cookies