Programul MEDIA & studiu de caz @ NexT #6

de:
27 mart. 2012
0 Afișari
Programul MEDIA & studiu de caz @ NexT #6

Ziua de sâmbătă va aduce la Cafe Verona Cărtureşti şi o prezentare a programului MEDIA.

Evenimentul se adresează în primul rând producătorilor independenţi care doresc să obţină sprijin de la Programul MEDIA al Uniunii Europene pentru dezvoltarea proiectelor de producţie. Valentina Miu, coordonator MEDIA Desk România, va prezenta liniile de finanţare oferite de Programul MEDIA profesioniştilor din industria cinematografică europeană şi rezultatele obţinute de producătorii români, iar Tudor Giurgiu (Libra Film Productions) va împărtăşi experienţa colaborării cu Programul MEDIA şi va prezenta proiectele sale susţinute de MEDIA, ca modele de succes pentru potenţialii aplicanţi.

Seminariile Festivalului Internaţional de Film NexT sunt prezentate şi anul acesta de JTI şi vor avea loc la Café Verona Cărtureşti de pe 29 până pe 31 martie, iar intrarea este liberă.

Ca de obicei, nu lipsesc seminariile axate pe regie de film şi sound design, iar anul acesta, lor li se vor alătura discuţii despre relaţia dintre actori şi regizori, despre recent înfiinţatele şcoli de actorie româneşti, despre distribuţia de film, beneficiile networking-ului şi despre cum se pot obţine finanţări pentru producţiile independente.

Mai multe detalii pe: www.nextfilmfestival.ro