BAZAR

Programul „Litoralul pentru toţi” începe duminică, cu preţuri între 150 şi 600 de lei

„Acest program social este destinat turiştilor care îşi doresc o vacanţă la malul mării la sfarsitul sezonului pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie şi august”, spun reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Tarifele practicate în programul special ”Litoralul pentru toţi” sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon şi sunt disponibile aproximativ 12.000 de locuri.

„Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife ale ediţiei de primăvară 2017, nemodificate în ultimii şase ani, deşi costurile utilităţilor au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%, iar în unele cazuri, chiar s-au dublat. Începând cu această ediţie, biletele pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă. Anul acesta turismul din România şi în special hotelurile de pe litoral se confruntă cu o criză a forţei de muncă fără precedent, multe unităţi de cazare refuzând rezervări în luna septembrie din cauza lipsei de personal”, adaugă reprezentanţii FPTR.

Până în prezent s-au înscris în program 54 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un număr de 3.000 de locuri în fiecare dintre cele cinci serii.

Aceste locuri vor fi vândute prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor sau direct de către hotel, tariful fiind acelaşi, în funcţie de unitatea de cazare.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button