Programul ”Litoralul pentru toți” s-a lansat. Prețurile din 2013

de:
07 mai 2013
0 Afișari
Programul ''Litoralul pentru toți'' s-a lansat. Prețurile din 2013

Ediția de anul acesta este prima în care turiştii pot beneficia de tarife reduse diferenţiate între zona Constanţa – Mamaia – Eforie şi staţiunile din sudul litoralului Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, scrie capital.ro.

Potrivit reprezentanţilor Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), în staţiunile Mamaia, Eforie şi la Constanţa, tarifele pentru un sejur de şase nopţi variază între 205 lei şi 605 lei de persoană, pornind de la un hotel de două stele şi până la unul clasificat la cinci stele, cu sau fără mic dejun inclus.

Pentru staţiunile menţionate, turiştii pot beneficia de opţiunea suplimentară ‘Litoralul pentru toţi – All Inclusive’, care asigură trei mese în regim de bufet, băuturi, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, la piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

Tarifele pentru sejururi All Inclusive de cinci nopţi sunt de 765 de lei de persoană la un hotel de trei stele şi ajung până la 985 de lei la o unitate de cazare de cinci stele.

În staţiunile din sudul litoralului românesc, pentru un sejur de şase nopţi o persoană trebuie să plătească 159 de lei la un hotel de o stea, fără mic dejun, 329 de lei la o unitate de trei stele, până la 469 de lei, cu mic dejun, la un hotel de cinci stele. Pentru un astfel de pachet turistic, clienții beneficiază de un voucher de atracţii (acces la muzee, parcuri de distracții, oceanarium).

Oferta turistică prin programul ‘Litoralul pentru toţi’ este valabilă doar prin agenţiile de turism membre ANAT.

Cookies