Programul de Paște al Muzeului Antipa din București. În ce zile și la ce ore e deschis la dinozauri, reptile și dihănii

19 apr. 2022
111 Afișari
Programul de Paște al Muzeului Antipa din București. În ce zile și la ce ore e deschis la dinozauri, reptile și dihănii
Programul de Paște al Muzeului Antipa din București. În ce zile și la ce ore e deschis la dinozauri, reptile și dihănii. Sursa foto: Agerpres/ Arhiva

Dacă aveți timp liber și plănuiți o vizită, aflați care este programul de Paște al Muzeului Antipa din București. În ce zile și la ce ore este deschis.

Programul de Paște al Muzeului Antipa din București

Reprezentanții Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” anunță că în perioada Sărbătorilor Pascale va exista un program special de vizitare.

Astfel, vizitatorii sunt așteptați la Muzeul Antipa din București după cum urmează:

  • Vineri, 22 aprilie 2022 – Muzeul este DESCHIS în intervalul orar 10:00 și 20:00 (ultimul vizitator va intra la ora 19:00);
  • Sâmbătă, 23 aprilie 2022 – Muzeul este DESCHIS în intervalul orar 10:00 și 14:00 (ultimul vizitator va intra la ora 13:00);
  • Duminică, 24 aprilie 2022 – Muzeul este ÎNCHIS;
  • Luni, 25 aprilie 2022– Muzeul este DESCHIS în intervalul orar 10:00 și 20:00 (ultimul vizitator va intra la ora 19:00).
  • Marți, 26 aprilie 2022– Muzeul este DESCHIS în intervalul orar 10:00 și 20:00 (ultimul vizitator va intra la ora 19:00).

Ce pot admira vizitatorii

În această perioadă, vizitatorii se pot delecta admirând „ANTROPART”. Este o expoziţie temporară de Artӑ textilӑ a studenților din cadrul Universității Naţionale de Arte București, coordonați de Conferenţiar Univ. Dr. Daniela Frumuşeanu.

De asemenea, tot acum vizitatorii au ocazia să studieze comportamentul unora dintre cele mai temute specii veninoase din lumea animală, să afle informațiile despre obiceiurile și principalele lor caracteristici, dar și să descopere frumusețea unică a exponatelor vii care se află în expoziția temporară „Creaturi ascunse”. Aceasta se află la parterul Muzeului Antipa.

Amintim că, joi – 21 aprilie 2022, copiii sunt așteptați la o vânătoare de ouă în București, organizată în Grădina Muzeului Antipa. Atelierul se numește „Ouă amestecate din grădină adunate” și este organizat în intervalul orar 11:30 – 12:45.

La eveniment sunt aşteptaţi copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani, care abia așteaptă o aventură pe cinste, îmbinată cu jocuri, cântece şi ghicitori.

Taxa de participare este de 50 de lei pentru un participant și de 80 de lei pentru doi frați.

Mai multe detalii pot fi găsite aici: Vânătoare de ouă în București. Copiii sunt așteptați la un eveniment distractiv în grădina Muzeului Antipa

Cookies