Programul de la Summer Well

de:
12 aug. 2011
0 Afișari
Programul de la Summer Well

Gazda festivalului Summer Well este Domeniul Stirbey, aflat la Buftea, la 15 km de Bucuresti. Domeniul este una dintre cele mai frumoase locatii din jurul Bucurestiului si o locatie uimitoare pentru un festival. Acolo puteţi ajunge cu autobuzele puse la dispoziţie cu această ocazie specială de către RATB, al căror program şi traseu le puteţi găsi aici.

Domeniul Stirbey este un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de catre familiile boieresti care l-au locuit de-a lungul ultimelor doua secole – Stirbei si Bibescu – modernizat si dotat in anii recenti de noii sai proprietari, Bucharest Arena.

Parcul are numeroase locuri speciale pe care le veti descoperi la Summer Well: peluza din fata Pavilionului Central va fi locul scenei principale, in jurul lacului interior – populat cu lebede albe si negre – va fi amenajata o zona de plaja si relaxare. Vederea catre Lacul Buftea va oferi o perspectiva splendida a imprejurimilor care va putea fi vazuta de la Sunset Café. Salile din pavilionul Regina Maria vor gazdui un cinematograf, spatii de expozitii si un centru de presa. Spatiile istorice – Palatul Stirbey, Capela, Turnul de apa – vor deveni repere pentru diverse activitati de festival.

Cookies