PROGRAMUL complet pentru NOAPTEA MUZEELOR 2015. Evenimente, adrese şi HARTA muzeelor din Bucureşti

de:
16 mai 2015
0 Afișari
PROGRAMUL complet pentru NOAPTEA MUZEELOR 2015. Evenimente, adrese şi HARTA muzeelor din Bucureşti

NOAPTEA MUZEELOR 2015 BUCUREŞTI:

Click pe imagine pentru mărire

Note: Deși pe hartă apare Centrul Național al Dansului, acesta nu mai participă la Circuit. 

NOAPTEA MUZEELOR 2015 la MUZEUL „GRIGORE ANTIPA”:

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” invită vizitatorii la vizitarea expoziţiei permanente, până la ora 1. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 la Muzeul Poliţiei Române:

Muzeul Poliţiei Române își va deschide porţile, sărbătorind Noaptea Muzeelor, sâmbătă, 16 mai, între orele 18.00 – 24.00. Mai multe detalii AICI.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 la MUZEUL NAŢIONAL DE ISTORIE A ROMÂNIEI:

Muzeul Naţional de Istorie a României va rămâne deschis până la ora 2 dimineaţa. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 LA MUZEUL NAŢIONAL DE ARTĂ AL ROMÂNIEI (MNAR):

MNAR îşi va ţine porţile deschise până la orele 4 dimineaţa. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 la MUZEUL MUNICIPIULUI BUCUREŞTI-PALATUL SUŢU:

Palatul Suţu aşteaptă vizitatorii, până la ora 2 noaptea, cu concerte de muzică clasică, statui vivante, expoziţia permanentă, schimbată după 20 de ani, dar şi ateliere de istorie urbană pentru copii. De asemenea, gardul instituţiei găzduieşte expoziţia „Bucureşti-Subiectiv prin Obiectiv”, organizată de B365.ro. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 la MUZEUL ŢĂRANULUI ROMÂN (MŢR):

Muzeul Ţăranului Român va fi deschis între orele 18-24. Mai multe detalii, AICI

NOAPTEA MUZEELOR 2015 la FOIŞORUL DE FOC:

Foişorul de Foc- „Muzeul Naţional al Pompierilor” invită bucureştenii la evenimentul NOAPTEA MUZEELOR, pentru care va ţine porţile deschise până la ora 1. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 la MUZEUL NAŢIONAL DE GEOLOGIE:

Muzeul Naţional de Geologie îşi va ţine porţile deschise până la 1 noaptea şi pregăteşte prezentări speciale.  Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 la MUZEUL NAŢIONAL „GEORGE ENESCU”:

Muzeul Naţional „George Enescu” a pregătit o serie de concerte pentru NOAPTEA MUZEELOR. Muzeul va fi deschis până la ora 1. Mai multe detalii, AICI

NOAPTEA MUZEELOR 2015 la MUZEUL NAŢIONAL DE ARTĂ CONTEMPORANĂ:

Muzeul Național de Artă Contemporană a pregătit o sumedenie de evenimente pentru vizitatori, de NOAPTEA MUZEELOR, inclusiv o petrecere. Muzeul rămâne deschis până la 3 dimineaţa. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 la MUZEUL BNR:

Muzeul BNR va participa în premieră la Noaptea Muzeelor, cu o expoziţie deschisă până la orele 23. Primii 100 de vizitatori vor primi şi un suvenir-surpriză. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 LA CURTEA VECHE:

La Palatul Voievodal Curtea Veche este programat un concert Adrian Naidin, de la ora 20, dar şi  Observaţii astronomice începând cu ora 21:00. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 LA MUZEUL NAŢIONAL TEHNIC:

Muzeul Naţional Tehnic „Prof. ing. Dimitrie Leonida” invită bucureştenii sâmbătă la conferinţe, workshopuri, dar şi un spectacol de lumini. Muzeul e deschis până la ora 1. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 LA MUZEUL THEODOR AMAN:

Muzeul Theodor Aman va fi deschis până la ora 2. Între orele 21:00 la 24:00, Teatrul Masca va aduce “Statui Vivante” în curtea muzeului. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 LA MUZEUL GEORGE SEVEREANU

Muzeul Severeanu va fi deschis până la ora 2. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 LA MUZEUL LIGIA ŞI POMPILIU MACOVEI:

Muzeul Ligia și Pompiliu Macovei vă invită la vizitarea expoziţiei sale permanente, deschisă până la ora 2. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 LA MUZEUL NOTTARA:

Muzeul Memorial C.I. şi C.C. Nottara vă invită, de asemenea, la vizitarea expoziţiei sale permanente, deschisă până la ora 2. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 la MUZEUL STORCK: 

Muzeul Storck vă invită la vizitarea expoziţiei sale permanente, deschisă până la ora 2. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA  MUZEELOR 2015 la PALATUL MOGOŞOAIA:

Centrul Cultural Palatele Brancovenești de la Mogoșoaia participă la NOAPTEA MUZEELOR cu expoziţii, concerte şi un spectacol de lumini. Totodată, între orele 18 – 24 se asigură transport tur-retur de la stația de metrou Piața Victoriei, cu autobuze care pleacă din 30 în 30 de minute. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR la MUZEUL NAŢIONAL COTROCENI:

Muzeul va rămâne deschis până la orele 24 şi aşteaptă publicul cu ateliere de pictură şi desen, dar şi concerte. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 la MUZEUL NAŢIONAL AL HĂRŢILOR ŞI CĂRŢII VECHI:

Muzeul va rămâne deschis până la ora 3 dimineaţa. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 la MUZEUL DE ARTĂ „VASILE GRIGORE”:

Muzeul de Artă „Vasile Grigore” expune, pentru prima dată o colecţia de peste 600 de discuri de vinil şi ebonită, care au aparţinut pictorului Vasile Grigore. Muzeul rămâne deschis până la ora 2. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 la CIMITIRUL BELLU:

În Cimitirul Bellu va avea loc un concert live, cu artişti ai Teatrului de Operetă „Ion Dacian”, dar şi o proiecţie de film. Noaptea se încheie la ora 1. Mai multe detalii, AICI.

NOAPTEA MUZEELOR la MUZEUL DE ARTĂ VECHE APUSEANĂ:

Muzeul de Artă Veche Apuseană „Ing. Dumitru Furnică Minovici” va rămâne deschis până la ora 2. Detalii, AICI.

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” va putea fi vizitat doar până la ora 18.30, gratuit, fiind programate spectacole de muzică şi dans popular românesc, târg al meşterilor populari, ateliere de creaţie. Detalii, AICI. Şi Casa Memorială „Tudor Arghezi” se va închide mai devreme, la orele 21.

Pe lângă muzee, la eveniment vor participa şi Opera Comică pentru Copii,  Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”Artmark, târgul  Art SafariBiblioteca Central Universitară ”Carol I” , Galeria GalatecaUniversitatea “Spiru Haret”,  Arhivele Naționale ale României,  Eclectico Studio ,Eastwards ProspectusFundația Löwendal,DanaArt GalleryAsociația PostModernism MuseumNăsui Collection and Gallery,Observatorul Parcului Natural Văcăreşti,Asociaţia Many ColorsFerma animalelor,  Aeroportul Internațional ”Henri Coandă”,V for Vintage.

RATB a înfiinţat o linie specială de autobuz de NOAPTEA MUZEELOR, care va funcţiona între orele 21:00-04:00. Traseul liniei speciale, AICI.

Cookies