Programul băncilor de Crăciun 2021. Program Western Union și MoneyGram

23 dec. 2021
684 Afișari
Programul băncilor de Crăciun 2021. Program Western Union și MoneyGram
Programul băncilor de Crăciun 2021. Program Western Union și MoneyGram. Sursa foto: Unsplash

Cu ocazia sărbătorilor, o mulțime de români trimit sau de primesc bani, fie prin intermediul băncilor, fie prin cel al serviciilor precum MoneyGram sau Western Union. De asemenea, în zilele următoare, cetățenii vor lua drumul sucursalelor sau al bancomatelor pentru a retrage bani, fie pentru ultimele cumpărături, fie pentru situații imprevizibile. Astfel, v-am pregătit programul băncilor și al serviciilor Western Union și MoneyGram de Crăciun 2021.

Drumul către sediile băncilor și către bancomate va fi frecventat în apropierea Crăciunului de un număr însemnat de bucureșteni, fie pentru a retrage bani pentru a cumpăra ultimele cadouri sau pentru a pregăti bani „cash” în caz de orice, fie pentru a trimite sau a primi bani prin intermediul unor servicii de transfer internațional, precum Western Union sau Moneygram.

Prin urmare, iată programul de Crăciun al celor mai populare bănci dar și al sucursalelor serviciilor de transfer de bani.

Programul băncilor de Crăciun 2021. Program ING

Sediile băncii ING vor funcționa, ca în fiecare an, după un program special de Crăciun. Trebuie precizat faptul că unitățile din centrele comerciale vor funcționa după un program special.

Astfel, unitățile ING Bank vor avea program redus, de la ora 9 până la ora 13 , cu ocazia zilei de 24 decembrie. Între timp, pe 24 și 25 decembrie, în primele două zile de Crăciun, sediile băncii vor fi închise.

Totuși, în această perioadă vor putea fi utilizate în mod normal toate bancomatele și aparatele multifuncționale.

Site-ul ING poate fi accesat aici.

Programul BCR de Crăciun 2021

Sucursalele BCR din toată țara vor funcționa după un program redus în data de 24 decembrie, fiind deschide până la ora 16. Excepție de la caz fac sucursalele din centre comerciale și din mall-uri, care vor funcționa după programul întregului complex.

Mai mult, atât în data de 25 decembrie, cât și în data de 26 decembrie, toate sediile BCR vor fi închise, cu excepția celor din centre comerciale și mall-uri, al căror program va fi dictat de programul complexului comercial respectiv. Desigur, bancomatele și celelalte aparate vor funcționa în mod normal, cu excepția celor amplasate în cadrul mall-urilor și a centrelor comerciale.

Site-ul BCR poate fi accesat aici.

Programul băncilor de Crăciun. Program Banca Transilvania

Și sediile Băncii Transilvania vor funcționa după un program special cu ocazia Crăciunului. Astfel, în data de 24 decembrie, toate sucursalele vor fi deschise de la ora 9 până la ora 16. Între timp, în prima zi de Crăciun toate sediile vor fi închise, în timp ce în a doua zi, pe 26 decembrie, vor funcționa, cu program redus, doar unitățile din centrele comerciale.

În această perioadă serviciile de schimb valutar, precum și utilizarea bancomatelor și a altor automate de plăți va funcționa în mod normal.

Site-ul Băncii Transilvania poate fi verificat aici.

Programul sediilor Raiffeisen Bank în perioada 24-26 decembrie

Programul agențiilor Raifeissen Bank din țară variază de la o locație la alta, însă un lucru este sigur: acestea vor fi deschide pe 24 decembrie, însă după programe diferite, ce pot fi verificate pe site-ul băncii. Mai mult, în data de 25 decembrie toate sediile vor fi închise, urmând ca pe 26 decembrie să fie deschise în mare parte doar sucursalele din centrele comerciale și mall-uri.

Programul sucursalelor BRD

Cu ocazia Crăciun 2021, sediile BRD vor fi deschise în data de 24 decembrie, când programul de funcționare va fi de 6 ore pentru sucursale și de 4 ore pentru agenții, însă vor fi închise în totalitate cu ocazia zilelor de 25 și 26 decembrie.

Apăsați aici pentru a verifica site-ul BRD.

Western Union și MoneyGram – program de Crăciun

Serviciile de transfer bancar Western Union și MoneyGram vor fi disponibile de Crăciun. Orice persoană care deține un card bancar și/sau servicii de internet banking poate folosi aceste servicii pentru a transfera bani la nivel internațional. De asemena, există ghișee sau sucursale în centrele comerciale sau în cadrul unor case de schimb valutar. Site-ul MoneyGram poate fi accesat la acest link, în timp ce site-ul Western Union poate fi accesat la acest link.

Tot ce trebuie să știți despre internet banking și mobile banking

Serviciile de internet banking și mobile banking vor fi disponibile 24 de ore din 24 și de sărbători. De asemenea, transferurile făcute între conturi de la aceeași bancă vor fi procesate instant, indiferent de oră. Totuși, trebuie precizat faptul că transferurile interbancare efectuate de Crăciun vor fi procesate în prima zi lucrătoare.

Cookies