Programările pentru vaccinarea din București s-au epuizat într-o oră. Anunțul făcut de CNCAV

27 feb. 2021
92 Afișari
Programările pentru vaccinarea din București s-au epuizat într-o oră. Anunțul făcut de CNCAV

Comitetul Național pentru Coordonarea Activității de Vaccinare Împotriva Covid a anunțat la ora 9:00 disponibilitatea celor 156.000 de locuri de vaccinare din platformă, în cele 130 de cabinete din toată țara.

În București, autoritățile au anunțat că vor deschide de luni, 1 martie, 13 cabinete noi pentru vaccinarea cu serul Pfizer. Însă, pe platforma de vaccinare au fost active doar 11 cabinete, potrivit Buletin.de.

Programările pentru vaccinarea din București s-au epuizat într-o oră

La ora 9:30, 8.300 de locuri mai erau disponibile, din cele 156.000 anunțate.

La distanță de 15 minute, puțin peste 3.600 de locuri mai erau disponibile pe platformă.

La ora 10:10 în centrele de vaccinare din București nu mai erau locuri disponibile, potrivit sursei citate.

Programarea pentru vaccinare începe de astăzi, 27 februarie „și se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități”, potrivit CNCAV.

Programarea pentru vaccinare se face individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro.

Sursă foto: Facebook/ RO Vaccinare

Cookies