Program STB și Metrorex de Paște. Cum circulă autobuzele, tramvaiele și metroul în noaptea de Înviere în București

20 apr. 2022
871 Afișari
Program STB și Metrorex de Paște. Cum circulă autobuzele, tramvaiele și metroul în noaptea de Înviere în București
Program STB și Metrorex de Paște. Cum circulă autobuzele, tramvaiele și metroul în noaptea de Înviere în București

Ce program au STB și Metrorex de Paște. Cum circulă trenurile de metrou, tramvaiele, troleibuzele și autobuzele în noaptea de Înviere în București.

Program STB și Metrorex de Paște

Societatea de Transport București transmite că în Vinerea Mare, dar și a doua zi de Paști, vehiculele STB vor circula ca într-o zi de duminică.

Astfel, având în vedere Sărbătorile Pascale, vineri – 22 aprilie 2022 şi luni – 25 aprilie 2022, liniile de transport public vor funcţiona conform programului unei zile de duminicǎ.

De asemenea, în noaptea de Înviere, 23 spre 24 aprilie 2022, transportul public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte, de autobuzele liniei 783, dar și de tramvaiele liniei 1, după un program obișnuit. Suplimentar, STB declară că va menține în circulație, toată noaptea, tramvaiele liniei 41, care vor circula la un interval de 40 de minute.

Programul pentru fiecare linie de transport va putea fi accesat AICI.

Amintim că, stația de autobuz „Bd. Petrila” va funcționa pe un alt amplasament, iar această modificare este un temporară. Vor fi executate lucrări de construire a unui imobil pe Șoseaua București-Târgoviște, începând de miercuri, 20.04.2022, de la ora 10:00. Astfel, stația de autobuz „Bd. Petrila”, aferentă liniilor 204, 304, 436 și N117, situată pe Șos. București-Tärgoviște, pe sensul de mers spre periferie, va funcționa temporar pe un amplasament nou, la o distanță de aproximativ 45 de metri spre Șos. Odăii.

Cum circulă autobuzele, tramvaiele și metroul în noaptea de Înviere în București

Metrorex spune cum vor circula trenurile de metrou în perioada sărbătorii de Paște. Astfel, vineri, sâmbătă, duminică și luni (intervalul 22-25 aprilie), trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele conform programului pentru zilele de weekend și sărbătorile legale.

În noaptea de Înviere, 23 spre 24 aprilie 2022, Metrorex anunță că trenurile de metrou vor circula în întervalul orar 23:00 – 1:00, la un interval de aproximativ 10 minute.

Apoi, în intervalul 01:00 – 05:00, trenurile de metrou vor circula la un interval de aproximativ 20 de minute.

Cookies