Program STB în noaptea de Revelion. Ce linii de transport vor circula în București în „Noaptea dintre Ani”

28 dec. 2021
1550 Afișari
Program STB în noaptea de Revelion. Ce linii de transport vor circula în București în „Noaptea dintre Ani”
Program STB în noaptea de Revelion. Ce linii de transport vor circula în București în „Noaptea dintre Ani”. Sursa foto: Facebook

Program STB de Revelion. Mijloacele de transport ale Societății de Transport București vor circula și în ultima zi din an, chiar dacă acest lucru se va întâmpla după un program special, la fel ca de Crăciun. De asemenea, cetățenii vor putea folosi mijloacele de transport STB pe mai multe trasee și în „Noaptea dintre Ani”.

Reprezentanții Societății de Transport București au transmis programul mijloacelor de transport cu ocazia Revelionului. Prin urmare, liniile obișnuite de noapte vor fi suplimentate astfel încât circulația persoanelor să nu fie îngreunată în noaptea de 31 decembrie.

Program STB în noaptea de Revelion. Ce lini vor circula pe parcursul nopții

Astfel, ținând cont de aplicarea măsurilor temporare de relaxare a restricțiilor privind răspândirea COVID-19 cu ocazia sărbătorilor de iarnă, STB a decis ca în data de 31 decembrie patru linii de transport să funcționeze cu un program prelungit până la ora 00:30. Este vorba despre liniile de tramvai 23 și 41, și liniile de autobuz 105 și 282.

Între timp, în noaptea dintre 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022, tramvaiele care circulă pe liniile 21 și 32, dar și autobuzele liniilor 104, 137, 311, 381 și 385 vor circula între orele 23:00 și 04:00 pentru a asigura transportul bucureștenilor cu ocazia Revelionului.

Cu toate acestea, nu se pune problema transportului cetățenilor de la concertele de Revelion din centrul orașului precum în alți ani, deoarece nici în acest an municipalitatea nu a organizat un spectacol pentru Noaptea dintre Ani.

Aceste mijloace de transport vor pleca de la capăt de linie la un interval de 30 de minute, concomitent cu liniile ce asigură de obicei transportul de noapte – tramvaiele liniei 1, autobuzele de pe liniile 610, 783, dar și celelalte 26 de linii nocturne.

Pentru a afla în timp real orele de sosire în stații a mijloacelor de transport public, Societatea de Transport București recomandă utilizarea aplicației gratuită Info Transport București, care este disponibilă în Google Play și App Store, precum și pe site-ul: https://info.stbsa.ro.

Cum vor circula autobuzele și tramvaiele STB în primele zile ale anului 2022

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții STB, în zilele de 1 și 2 ianuarie 2022, liniile de transport public ale Societății de Transport București vor circula conform programului ce se aplică în zilele de duminică, și anume cu o frecvență mai scăzută decât de obicei.

Cookies