Program special pentru STB si Metrorex de Revelion. Cum vor circula mijloacele de transport din București de sărbători

31 dec. 2020
31 afișări
Program special pentru STB si Metrorex de Revelion. Cum vor circula mijloacele de transport din București de sărbători

Mijloacele de transport public ale STB SA vor circula după un program special în zilele de 1 și 2 ianuarie 2021, se anunță într-un comunicat transmis de Societatea de Transport București.

În zilele de 01.01.2021 și 02.01.2021, liniile de transport public ale STB și Metrorex vor funcționa conform programului unei zile de duminică. Programul de circulație poate fi accesat aici.

Modificări importante

Linia de troleibuz 66 va reveni la traseul de bază, începând cu data de 01.01.2021, ca urmare a creării condiţiilor de circulaţie a troleibuzelor pe Şos. Colentina. Troleibuzele liniei 66 vor circula, așadar, între terminalele „Spitalul Fundeni” şi „Vasile Pârvan”, pe traseul următor: Şos. Sportului, Şos. Colentina, Calea Moşilor, Bd. Carol I, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Mihail Kogălniceanu, Splaiul Independenţei, Str. Constantin Noica, Calea Plevnei, Str. Vasile Pârvan.

Pe tronsonul cuprins între Str. Doamna Ghica şi staţia “Cremeniţa”, pe sensul de mers spre terminalul “Spitalul Fundeni”, troleibuzele liniei 66 vor efectua opriri înaintea intersecţiei cu Str. Doamna Ghica, în staţia “Doamna Ghica” (comună cu cea a liniilor 143, 182, R409, 682, N101, 108 şi N125), având în vedere menţinerea restricţiilor pe prima bandă de circulaţie de pe Şos. Colentina.

De la aceeaşi dată, linia navetă 667 va fi desfiinţată, potrivit comunicatului publicat de Societatea de Transport Bucureşti.

De asemenea, în ceea ce privește circulația metroului, pe 1 şi 2 ianuarie 2020, pe toate magistralele de metrou, trenurile vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale. Este posibil ca Metrorex să introducă garnituri suplimentare, în funcţie de fluxul de călători.

 

Cookies