ȘTIRI

Program special la Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Sector 6

Cărţile de identitate pentru a căror eliberare au fost depuse documente doveditoare până vineri, 21 iunie a.c., orele 12.00, se vor elibera la termen, informează un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 6.

Toate centrele de evidenţă a persoanelor din sector continuă să primească cereri de eliberare cărţi de identitate, dar acestea vor fi puse la dispoziţia cetăţenilor într-un interval de trei săptămâni.

Cărţi de identitate în sistem de urgenţă vor fi eliberate numai la prezentarea unui bilet de avion sau a unui bilet de internare în spital.

Pentru elevii care au de susţinut examene sau se află în alte situaţii în care au nevoie de documente de identitate, centrele de evidenţă a persoanelor Sector 6 vor elibera cărţi de identitate provizorii.

Important de ştiut pentru locuitorii Sectorului 6 este şi faptul că începând de miercuri, 25 iunie a.c., biroul de evidenţă a persoanelor nr. 1, din cadrul Secţiei de Poliţie 20, Crângaşi, îşi va relua activitatea.

Relaţii suplimentare în legătură cu programul de eliberare a documentelor de identitate, numerele de telefon ale centrelor şi adresele acestora pot fi obţinute de pe site-ul instituţiei: http://evidentapersoanelor6.ro. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button