BAZAR

SCHEMA ARENELE ROMANE. Program și reguli de acces la PRIMUL concert OneRepublic în România

PROGRAM ȘI REGULI DE ACCES, CONCERT OneRepublic, ARENELE ROMANE. Concertul OneRepublic de la București face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al trupei, „Native”. Pentru deschiderea show-ul din România trupa a ales un nume relativ nou din zona pop-rock, însă deja cunoscut pe scena europeană, potrivit infomusic.ro.

Formată în 2012 din Dominic „Dodo” Muhrer, Markus Christ si Florian Meindl, trupa The Makemakes a fost reprezentanta Austriei în finala Eurovision din acest an, fiind una dintre cele mai apreciate nume ale genului din țara natală.

PROGRAM ȘI REGULI DE ACCES, CONCERT OneRepublic. Programul concertului OneRepublic la Arenele Romane:

19:00 – deschiderea porților
20:30 – concertul The Makemakes
După ora 21:00 – concertul OneRepublic

Membrii trupei OneRepublic au rămas încântați de Centrul Istoric al Bucureștiului. În urmă cu doar două ore pe contul de Instagram al OneRepublic a fost postată o imagine din București cu următoarea descriere: „Walking the old section of Bucharest. Tons of music, food, shops, cafes… We dig. Great vibe here! #Romania”

f

În caz de ploaie:

Evenimentul se desfășoară în aer liber, iar vremea se anunță schimbătoare, astfel că organizatorii recomandă spectatorilor să folosească pelerine de ploaie în caz de necesitate, accesul cu umbrele în spatiul de eveniment fiind interzis din motive de siguranță.

În caz de ploaie, spectatorii sunt rugați să nu intre în panică și să nu blocheze culoarele acoperite din dreptul căilor de acces.

PROGRAM ȘI REGULI DE ACCES, CONCERT OneRepublic. Accesul la concert:

Accesul pentru acest eveniment va fi posibil atat prin intrarea din Parcul Carol, pentru posesorii de bilete în Teren, cât și prin intrarea din strada Cuțitul de Argint, pentru posesorii de bilete în sectoarele cu loc, respectând recomandările din schița de acces atașată.

Concertul este sold-out, fapt pentru care organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp și să foloseasca porțile de acces recomandate sectoarelor în care au bilet, pentru a evita eventualele aglomerări la intare.

f

(Click pentru a mări imaginea)

Acces copii:
Nu este recomandată prezența copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, însă, dacă parinții aleg să vină alături de cei mici, aceștia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.PROGRAM ȘI REGULI DE ACCES, CONCERT OneRepublic.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu:

– sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),
– bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve,
– artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere,
– scaune,
– arme, obiecte contondente, lanţuri,
– băuturi sau mâncare,
– animale de companie,
– rucsacuri, bagaje voluminoase,
– aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro

PROGRAM ȘI REGULI DE ACCES, CONCERT OneRepublic. Jetoane pentru mâncare și băuturi:

Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele din spațiul de concert vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație.

PROGRAM ȘI REGULI DE ACCES OneRepublic, JOI, 4 IUNIE 2015.În cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate fie în aceeași seară, de la casieriile din incintă, până în ora 23:15, fie până la finalul lunii iunie, prin trimiterea unui email la adresa office@eventjobs.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button