BAZAR

Program și reguli de acces la concertul Slash din București, duminică

CONCERT SLASH, PROGRAM, REGULI DE ACCES SLASH, BUCUREȘTI, DUMINICĂ, 28 IUNIE 2015. Publicul va avea acces în spaţiul de concert începând cu ora 19.00, de la ora 20.00, trupa RoadKillSoda va încălzi atmosfera cu un show unic, iar, la ora 20.20, vor urca pe scenă britanicii de la Raven Eye, potrivit gandul.info.

Slash, Myles Kennedy & The Conspirators îşi vor începe show-ul de la ora 21.30.

În ceea ce priveşte regulile de acces la eveniment, următoarele obiecte sunt strict interzise: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căşti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi şi mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesioniste (cu obiectiv detaşabil) şi aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele este strict interzis. În caz de vreme nefavorabilă, publicul este rugat să vină la concert cu pelerine de ploaie. Organizatorii nu vor stoca şi păzi obiectele prezentate în această listă pe durata festivalului.

CONCERT SLASH, PROGRAM, REGULI DE ACCES SLASH, BUCUREȘTI, DUMINICĂ, 28 IUNIE 2015. Publicul este rugat să păstreze permanent asupra lor biletele, informează organizatorii.

CONCERT SLASH, PROGRAM, REGULI DE ACCES SLASH, BUCUREȘTI, DUMINICĂ, 28 IUNIE 2015. Biletele se găsesc în reţeaua Eventim, precum şi online, pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţuri: tichetele „în picioare” sunt limitate la 2.600 din considerente de confort şi siguranţă şi pot fi achiziţionate la preţul de 180 de lei. Locurile din tribună sunt disponibile la preţurile de 200 şi 300 de lei, în funcţie de sector, categoria de 120 de lei fiind epuizată.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button