BAZAR

Program şi reguli de acces la concertele lui ANDRÉ RIEU din Piaţa Constituţiei

ANDRÉ RIEU BUCUREŞTI 5 IUNIE. Pregătirile organizatorilor pentru concertele lui Andre Rieu au intrat în linie dreaptă. ANDRÉ RIEU și orchestra Johann Strauss Orchestra sunt pregătiți să le ofere românilor 7 spectacole, în Piaţa Constituţiei.

Primul concert al celebrului violonist ANDRÉ RIEU în România, din seria celor 7 reprezentații programate în zilele de 5,6,7,11,12,13 și 14 iunie, va fi prezentat publicului spectator de pe scena imensă amplasată în fața Palatului Parlamentului.

ANDRÉ RIEU BUCUREŞTI. Regulile de acces stabilite de organizatori sunt valabile pentru toate cele 7 zile de concert și se adresează tuturor participanților.

În fiecare seară de concert, accesul publicului se va face începând cu ora 18:00, pe cele două intrări amenajate in Bulevardul Libertății: intrarea dinspre Parcul Izvor și cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Spectatorii vor fi ghidați de voluntari către zona și locurile specificate pe bilete.

Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment, pentru a evita pe cat posibil aglomeratia de la portile de acces.

Program şi reguli de acces la concertele lui ANDRÉ RIEU din Piaţa Constituţiei. Vezi aici cum vor fi amenajate locurile pentru concertele din Piaţa Constituţiei.

ANDRÉ RIEU BUCUREŞTI. Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre, vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou. Accesul copiilor cu vârste de până la 2 ani este gratuit, iar cei care depășesc această vârstă (2 ani) vor plăti bilet de intrare.

ANDRÉ RIEU BUCUREŞTI 5 IUNIE. Ultimele bilete rămase disponibile, în special pentru concertele din zilele de 5 și 7 iunie, vor putea fi ridicate și achiziționate atât de la punctele de vânzare de bilete amplasate în dreptul celor două intrări principale cât și prin intermediul rețelei Eventim și a platformei online www.eventim.ro.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, etc.
Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârșitul concertului și de a șterge înregistrările video și/sau audio.

ANDRÉ RIEU BUCUREŞTI. Ca urmare a regulilor foarte stricte, agenţii de pază vor percheziţiona în detaliu fiecare persoană, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit și păstrat în garderoba amplasată în zona de acces, se arată într-un comunicat de presă remis B365.ro de organizatori.

De aceea, toţi fanii care vor participa la eveniment sunt sfătuiţi să fie atenţi şi să lase la maşină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise.

De asemenea, accesul cu umbrele nu va fi permis. În caz de ploaie, fiecare spectator va avea asigurată pelerină de ploaie, acestea fiind amplasate sub fiecare scaun. În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate.

Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziție puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgență. Se vor respecta cu strictețe instrucțiunile și indicațiile angajaților organizatorului și cele ale pompierilor.

„Organizatorul evenimentului nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările și prejudiciile materiale sau de orice altă natură. Organizatorul își rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranța și confortul celorlalți”, se mai arată în comunicatul citat.

ANDRÉ RIEU BUCUREŞTI. În toate cazurile neprevăzute de acest regulament, măsurile necesare vor fi luate de organizator.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button