Program prelungit la taxe şi impozite locale Sector 1

de:
15 mart. 2012
8 Afișari
Program prelungit la taxe şi impozite locale Sector 1

Pentru a le oferi contribuabililor persoane fizice posibilitatea de a beneficia de bonificaţia de 10% prevăzută pentru plata integrală, cu anticipaţie, până pe 31 martie, a impozitului pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport, programul casieriilor DGITL Sector 1 a fost prelungit.

Astfel, pentru centrele din Str. Biserica Amzei nr. 21-23, Calea Griviţei nr. 208 şi Str. Pajurei nr. 13, programul de lucru cu publicul este următorul:

Luni, marţi, miercuri, joi şi vineri – 08.30-18.30

Sâmbătă – 09.00-14.00

Pentru casieria din incinta Primăriei Sectorului 1 (Șos. Bucureşti-Ploeşti nr. 9-13), programul de lucru cu publicul este următorul:

Luni, marţi, miercuri şi vineri – 08.30-16.30

Joi – 08.30-18.30

În cazul în care impozitele şi taxele locale, aferente anului fiscal 2012, nu sunt plătite anticipat, acestea pot fi plătite în două tranşe egale, la termenele scadente, respectiv 31.03.2012 şi 30.09.2012.

Pentru a limita timpul pe care contribuabilii trebuie să îl piardă cu achitarea taxelor şi impozitelor locale, Primăria Sectorului 1 a pus la dispoziţia acestora o paletă largă de modalităţi de plată: plata electronică (prin internet banking), plata cu numerar, plata cu cardul, plata prin ordin de plată sau plata prin mandat poştal.

Contribuabilii care doresc să plătească impozitul prin internet trebuie să aibă un cont de internet banking deschis la orice bancă din care să facă un virament bancar, în lei, din contul propriu în contul IBAN asociat tipului de impozit pe care îl are de achitat. Contul IBAN al Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale Sector 1 poate fi identificat consultând site-ul http://www.impozitelocale1.ro/, secţiunea „Lista conturi IBAN”.

Bucureştenii din Sectorul 1 care doresc să achite cu numerar, pot face plata la unul din sediile instituţiei situate în: Str. Biserica Amzei nr. 21 – 23; Calea Griviţei nr. 208 – 210; Str. Pajurei nr. 13; Șos. Bucureşti-Ploieşti nr. 9-13 (în incinta Primăriei Sectorului 1).

Pentru plata cu cardul comisionul este zero, iar operaţiunea se poate face cu orice card – de debit sau credit – emis de către orice bancă. Plata se poate face total sau parţial, la fel ca în cazul în care se plăteşte cu numerar, şi nu se percepe comision suplimentar la efectuarea tranzacţiei. Pe lângă taxe şi impozite, cetăţenii îşi pot plăti şi amenzile contravenţionale, doar pe baza datelor din procesul verbal.

Se acceptă la plată următoarele tipuri de card, indiferent dacă sunt carduri emise de bănci româneşti sau bănci străine: Carduri ce poartă marca VISA – Visa Classic Card, Visa Premier Card (Golden Card), Visa Business Card; Carduri ce poartă marca Eurocard/Mastercard – Mass Card, Gold Card, Business Card, Signia Card.

Cookies