ARHIVA B365

PROGRAM PRELUNGIT la Metrorex și RATB marți, pentru meciul DINAMO-CFR Cluj

PROGRAMUL METROREX:

Metrorex a prelungit programul de circulaţie a trenurilor de metrou, cu două ore. Astfel, ultimele trenuri de metrou vor pleca la ora 01:00 din staţiile de capăt ale liniilor de metrou, în loc de ora 23:00.

PROGRAMUL RATB:

RATB anunță că tramvaiele 1, 40 şi 46, troleibuzele 86 şi 90, precum şi autobuzele 101, 104, 311 şi 330 vor avea program prelungit, cu ocazia disputării finalei Cupei României la fotbal. De asemenea, având în vedere restricţionarea traficului rutier în zonă, mai multe linii de transport vor funcţiona pe trasee modificate.

Liniile 86 şi 90 vor funcţiona pe traseul de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Valea Argeşului” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra până la Depoul Vatra Luminoasă.

Linia 104 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Cora Pantelimon” şi intersecţia Şos. Pantelimon/Bd. Pierre de Coubertin/Şos. Iancului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Şos. Iancului, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi pe traseul actual.

Linia N102 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Granitul” şi intersecţia Şos. Pantelimon/Bd. Pierre de Coubertin/Şos Iancului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Şos. Iancului, Bd. Pache Protopopescu, apoi pe traseul actual.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button