PROGRAM BUCHAREST CHRISTMAS MARKET. Al patrulea weekend de poveste în inima Bucureștiului

de:
19 dec. 2014
0 Afișari
PROGRAM BUCHAREST CHRISTMAS MARKET. Al patrulea weekend de poveste în inima Bucureștiului

Al patrulea weekend de poveste la Bucharest Christmas Market! O sută de căsuțe de poveste vor fi deschise și week-end-ul acesta în cele două locații, între orele 10:00 – 22:00, completând un decor ce transformă centrul Bucureștiului într-un Sat Magic al Sărbătorilor de iarnă, anunță Primăria Capitalei într-un comunicat de presă remis B365.ro

Aici, bucureșteni și nu numai pot achiziționa obiecte tradiționale românești, icoane și pânzeturi brodate, ceramică pictată, costume și măști tradiționale, jucării din obiecte din lemn, instrumente muzicale, decorațiuni pictate manual și multe alte produse specifice acestei perioade.

De asemenea, iubitorii bucătăriei românești se pot delecta cu produse tradiționale românești, cozonaci, vin fiert, turtă dulce, plăcinte aburinde, magiun, dulceţuri, miere, siropuri și pot cumpăra cadouri inedite celor dragi, acum când Crăciunul se apropie cu pași repezi.

Surprizele pentru cei mici continuă și week-end-ul acesta la Bucharest Christmas Market, unde Moș Crăciun a venit de la Polul Nord pentru a-i întâlni pe copiii cuminți și a le citi scrisorile. Acesta va fi prezent la Casa lui Moș Crăciun din Piața Universității, sâmbătă și duminică, între orele 11:00 – 20:00. Caruselul va fi deschis între orele 11:00 – 22:00, iar cei mici se vor putea bucura, astfel, până târziu de fiecare plimbare pe căluți sau în calești.

În cadrul Bucharest Christmas Market din Piața Universității, începând cu ora 18:30, vor avea loc și în acest week-end o serie de spectacole ce reunesc pe aceeași scenă coruri, dar și artiști consacrați, astfel: sâmbătă, 20 decembrie, în program avem Corul de copii din Bacău, Corul „Symbol” (dirijor Jean Lupu), Ianna & Distinto, FreeStay și Ozana Barabancea & Band, iar duminică, 21 decembrie, ne bucurăm de spectacolul oferit de Grupul vocal „Acapella” (dirijor George Miron), Narcisa Suciu, Vasile Şeicaru, Marcel Pavel.

Vizitatorii interesați să se implice în Campania „Dăruieşte, fii mai bun! Şi tu poţi fi Moş Crăciun….”, organizată de Primăria Municipiului Bucureşti prin creart, în parteneriat cu Asociația SOS Satele Copiilor România, o pot face week-end-ul acesta între orele 11:00 – 20:00. Astfel, la căsuța SOS oamenii pot sprijini SOS Satele Copiilor România să ofere celor 240 de copii o familie unde aceștia cresc, se dezvoltă și se bucură de clipele frumoase ale copilăriei prin achiziționarea unei cărți de povești, „Vrajă, vis, Valentina și-un dichis”, iar la Casa lui Moș Crăciun pot face donații de cărți și jucării pentru copiii defavorizați, zilnic, până pe 26 decembrie 2014.

SOS Satele Copiilor România ocrotește și sprijină astăzi peste 1000 de copii în dificultate, care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice. De 65 de ani în lume și de 24 de ani în România –”oferim o familie iubitoare pentru fiecare copil”. Organizația SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Children’s Villages International, rețea caritabilă prezentă în 133 de țări ale lumii.

Cookies