Prognoză specială pentru București emisă de ANM

19 mart. 2021
289 afișări
Prognoză specială pentru București emisă de ANM

ANM a emis, în urmă cu puțin timp, o prognoză specială pentru București, valabilă până diseară la ora 20:00.

Prognoză specială pentru București. Meteorologii au anunțat că în cursul după-amiezii și seara, în Capitală va fi frig, temperaturile nedepășind 8 grade Celsius. Mai mult, va ploua slab și va bate vântul.

Conform ANM, vântul va sufla slab și moderat, cerul va prezenta înnorări și trecător vor mai fi posibile ploi slabe.

Prognoză specială pentru București

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

Administrația Națională de Meteorologie a publicat vineri prognoza meteo pentru următoarele săptămâni. Astfel, conform acesteia, după încă o săptămână de frig sunt așteptate temperaturi normale.

Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

Săptămâna 22 – 29 martie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele centrale și la munte. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice și sudestice, dar și deficitar în vest, nord-vest și centru, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 29 martie – 5 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali.

Săptămâna 5 – 12 aprilie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte în sud, sud-est și la munte. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu o tendință ușor deficitară, mai ales la munte.

Săptămâna 12 – 19 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, cu posibilitatea unei abateri termice ușor negative, local în regiunile extracarpatice și la munte. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

 

 

Cookies