Prognoza specială pentru București. Cum va fi vremea în săptămâna 7-11 februarie

06 feb. 2022
320 afișări
Prognoza specială pentru București. Cum va fi vremea în săptămâna 7-11 februarie
Prognoza specială pentru București. Cum va fi vremea în săptămâna 7-11 februarie

A fost emisă prognoza specială pentru 7 februarie ora 02:00 și 8 februarie ora 20:00, în zona Municipiului București. La început de săptămână vremea va fi mai rece, însă de marți se încălzește considerabil.

Prognoza specială emisă de ANM

Conform prognozei speciale ce a fost emisă de ANM în această noapte cerul va fi în mare marte înnorat iar vântul va sufla slab și moderat. În intervalul orar 02:00-08:00 temperatura minimă va fi de -2 grade Celsius. În zona preorășenească temperatura minimă va fi ceva mai scăzută ajungând la -4 grade Celsius.

În timpul zilei temperatura maximă va ajunge la pragul de 10 grade Celsius, iar vântul va sufla moderat. În noapte de luni spre marți, prognoza specială ne informează că cerul va fi în mare parte înnorat și temporar vom avea parte de precipitații. Temperatura minimă va ajunge la 1 grad Celsius.

Dimineața zilei de marți ne întâmpină cu vreme frumoasă. Cerul va fi variabil în mare parte, iar vântul va sufla slab. Maxima termică a zilei va ajunge la 8 grade Celsius.

Cum va fi vremea în restul săptămânii

Miercuri

Vremea în București se menține frumoasă, iar temperaturile rămân ridicate. Maxima termică a zilei va fi de 12 grade Celsius. Cerul va fi variabil și viteza vântului va fi de 10 metri/secundă.

Pe timpul nopții temperatura scade până la -2 grade Celsius, iar cerul va fi predominant noros.

Joi

Avem parte de vreme de primăvară. Temperatura maximă a zilei va fi de 14 grade Celsius, iar cerul va fi parțial însorit. Viteza vântului va ajunge la 8 metri/secundă.

Noapte temperatura scade însă nu mai ajunge la valori negative. Minima termică va fi de 3 grade Celsius, iar cerul va fi senin.

Vineri

Ultima zi din această săptămână ne întâmpină și ea cu vreme caldă și frumoasă. Maxima termică a zilei se menține la 14 grade Celsius, la fel ca și joi. Cerul va fi senin, iar viteza vântului va fi de 8 metri/secundă.

Noapte temperatura scade până la 3 grade Celsius. Cu toate că temperatura nu va fi una negativă, cerul va fi predominant înnorat vineri noapte în București.

Cookies