Vreme caldă în București. Prognoza meteo pentru weekendul 24-26 iunie

23 iun. 2022
103 Afișari
Vreme caldă în București. Prognoza meteo pentru weekendul 24-26 iunie
Vreme caldă în București. Prognoza meteo pentru weekendul 24-26 iunie

ANM a transmis care cum va fi vremea în București în weekendul 24-26 iunie. Săptămâna aceasta a început cu temperaturi caniculare, însă spre final căldura se mai domolește în Capitală.

Prognoza meteo

În ultimele zile ale acestei săptămâni vremea se menține caldă, însă nu vor mai fi înregistrate temperaturi caniculare în București. Weekendul acesta vremea va fi perfecta pentru o plimbare prin oraș sau prin parc, conform ANM.

Joi 

Astăzi, vremea va fi frumoasă și caldă în Capitală. Bucureștenii vor avea parte de temperaturi maxime de 29 de grade Celsius și de un cer variabil. Vântul o să bată moderat, având o viteză medie de circa 15 km/h.

Pe parcursul nopții temperaturile scad considerabil. Minima termică a zilei va fi de 16 grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat. Vântul se domolește, astfel că va avea o viteză medie de 7 km/h.

Vremea București: Weekendul 24-26 iunie

În acest weekend bucureștenii scapă de ploile ce au fost tot mai dese în Capitală în ultima vreme. Astfel că, locuitorii orașului se pot bucura de zile libere. Temperaturile vor fi ridicate, deci vremea este perfectă pentru a merge la o piscină sau undeva la iarbă verde.

Vineri

În ultima zi a acestei săptămâni temperatura maxima a zilei ajunge la 30 de grade Celsius. Cu toate astea, cerul va fi doar parțial însorit. Vântul bate slab, viteza medie pe care o va avea este de 7 km/h.

Noaptea va fi ceva mai răcoare decât în ziua precedentă. Minima termică a zilei va ajunge la 14 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte noros vineri noapte. Vântul rămâne slab, viteza medie a acestuia fiind de 9km/h.

Sâmbătă

Prima zi a weekendului vine cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Maxima termică a zilei de sâmbătă este de 31 de grade Celsius, iar cerul va fi în mare parte însorit. Vântul bate slab și moderat, viteza medie fiind de 11 km/h.

Pe parcursul nopții temperatura ajunge la 17 grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, iar vântul bate slab, viteza medie fiind de 9km/h.

Duminică

Cea de-a doua zi a weekendului este chiar mai caldă. Temperatura maximă a zilei ajunge la 32 de grade Celsius în București. Cerul va rămâne parțial însorit, iar vântul bate slab și moderat, viteza medie fiind de circa 11 km/h.

Noaptea minima termică ajunge la 16 grade Celsius. Cerul va fi noros, iar vântul va avea o viteză medie de 7 km/h.

Cookies