VREMEA

PROGNOZA METEO. Vreme caniculară, în WEEKEND. Vremea în București, la munte și la mare

PROGNOZA METEO WEEKEND, ÎN BUCUREȘTI, LA MUNTE ȘI LA MARE

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea va fi călduroasă după-amiaza în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade pe litoral şi 34 de grade în zonele de câmpie şi podiş.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vineri, vremea va fi călduroasă după-amiaza, cu o maximă termică de 32…33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, izolat caniculară după-amiaza în special în Câmpia de Vest şi în Moldova, unde maximele vor atinge 35 de grade plecand de la 29 de grade pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Sâmbătă, vremea va fi în continuare călduroasă după-amiaza. Cerul va fi senin şi vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade

PROGNOZA METEO. Duminică, vremea se va menţine călduroasă, local caniculară după-amiaza îndeosebi în vestul şi sudul ţării. Cerul va fi variabil în zona montană şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 pe litoral si in delta şi 36 de grade in vest, nord-vest, centru si sud.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Duminică, vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza, când se va înregistra o temperatură maximă în jurul valorii de 35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat, potrivit romaniatv.net.

VREMEA LA MUNTE, ÎN WEEKEND

La munte, ploile pot să apară în acest weekend, în Carpații Orientali și în Meridionali, dar nu se vor înregistra cantități importante.

Temperaturile vor crește ușor în majoritatea stațiunilor, iar vantul va sufla între slab și moderat.

VREMEA LA MARE, ÎN WEEKEND

La mare, vremea va fi frumoasă și foarte plăcută din punct de vedere termic. Cerul va fi senin pe perioada weekendului.

Pe plajă se vor înregistra chiar și de 31 de grade, iar apa mării va avea până la 24 de grade.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button