PROGNOZA METEO. VREME caldă vineri, în Bucureşti. Cum va fi vremea în weekend, inclusiv la munte

de:
21 mart. 2014
0 Afișari
PROGNOZA METEO. VREME caldă vineri, în Bucureşti. Cum va fi vremea în weekend, inclusiv la munte

În Capitală, vineri – 21 martie 2014, bucureştenii se pot bucura de o nouă zi caldă şi cu mult soare. Dimineaţa ne trezim cu 4 grade în termometre, iar până la amiază mercurul urcă până spre 20…21 de grade, valori cu mult peste cele normale pentru acestă dată. Tabloul zilei va fi completat de vântul care va adia plăcut.

Sâmbătă, 22 martie 2014, în Capitală, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. 5-6 grade dimineata. Maxima va fi de 20…21 de grade.

Duminică, 23 martie 2014, în Bucureşti vor fi 5 grade dimineata, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade. Dimineaţa şi seara vor fi condiţii de ceaţă, informează relitatea.net. 

PROGNOZA METEO MUNTE

La munte vremea se menţine frumoasă şi caldă pentru această dată din an. Temperaturile maxime vor fi mai ridicate decât cele de ieri: 16 grade la Stâna de vale, 15 grade la Predeal,14 grade la Sinaia şi Păltiniş, 10 grade la Semenic şi 8 grade sus pe Ceahlău. Cerul va fi mai mult senin şi doar în nordul Carpaţilor Orientali vor mai fi ceva nori. Vântul va continua să aibă intensificări în special în Munţii Banatului şi Carpaţii Meridionali. În weekend aspectul vremii se menţine plăcut. Doar duminică după-amiază norii îşi fac simţită prezenţa în Carpaţii Occidentali unde, izolat, vor fi condiţii să plouă slab. Temperatura se menţine mai ridicată decât în mod normal pentru acestă dată în ambele zile de weekend. Vântul va continua să sufle cu putere pe crestele montane.


 

Cookies