VREMEA

Cum va fi vremea în București azi. Prognoza meteo pe trei zile (10-12 mai)

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MARŢI. Cerul va fi variabil cu înnorări după amiază şi în a doua parte a nopţii, însă condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, îndeosebi noaptea, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, ușor mai ridicată decât în ziua precedentă, va fi de 22, 24 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI. Cerul va avea înnorări temporar accentuate. În cursul zilei va ploua trecător, iar noaptea vor fi averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

ÎN ŢARĂ

MARTI. Cerul va fi variabil cu înnorări ziua în nordul, centrul şi nord-estul ţării, iar noaptea în sud-vest. Pe arii restrânse, îndeosebi în zona de munte, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor mai fi posibile căderi de grindină. Temperaturile maxime vor avea valori de la 14, 15 grade în estul Transilvaniei, până la 24 de grade în Banat.

MIERCURI. În Banat, Crişana, Oltenia şi vestul Carpaţilor Meridionali, cerul va fi mai mult noros şi va ploua. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar aversele, însoţite de descărcări electrice, se vor semnala pe arii restrânse, mai ales în regiunile nordice şi la munte, după amiază şi la începutul nopţii.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în sudul Banatului, dar de scurtă durată, în timpul ploilor, şi în cellelalte regiuni. Izolat, vor fi posibile căderi de grindină şi cantităţi de apă mai mari de 15 l/mp. Temperaturile maxime, mai ridicate decât cele din ziua precedentă, vor fi cuprinse între 18 in delta și 25 de grade in zonele de campie din sud si vest.

JOI. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi în general slabe în sud-vest și zona de munte și pe arii restrânse în rest. Spre seară, dar mai ales în cursul nopții instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în cea mai mare parte a țării și vor fi averse, însoţite de frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Izolat va cădea grindina, iar pe arii restrânse, în special în vest și sud-vest cantităţile de apă vor fi însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 18 grade in depresiuni, dealurile Olteniei si ale Munteniei, dar si in delta si 25 de grade in Maramures si Moldova.

TENDINTA. Dupa ce ziua de vineri va veni cu temperaturi maxime între 17 și 27 de grade, in weekend mercurul in termometre mai pierde cateva grade, dar valorile vor fi totusi apropiate de mediile climatologice ale perioadei.

Sursa: RomaniaTV.net.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button