VREMEA

PROGNOZA METEO. Temperaturi caniculare şi cer senin în Capitală

PROGNOZA METEO BUCURESTI JOI. Vremea va fi în continuare normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI VINERI. Vremea va fi frumoasă, dar va deveni călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI SÂMBĂTĂ. Vremea va deveni călduroasă în orele amiezii, când temepratura maximă va fi de 33…34 de grade. Cerul va fi mai mult senin si vântul slab până la moderat.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade în cea mai mare parte a tării, exceptând regiunile nordice si centrale, unde va rămâne răcoroasă. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade in nord-estul Transilvaniei si 31 de grade in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în orele amiezii, când, pe arii restrânse, îndeosebi în zona montană, vor fi ploi slabe de scurtă durată. Mai ales în cursul zilei, vântul va avea unele intensificări la munte şi doar tecător şi izolat în restul teritoriului.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile temice, deşi vor marca o creştere faţă de ziua precedentă mai ales în sudul ţării, se vor menţine totuşi apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar condiţiile ca trecător şi izolat să plouă slab vor fi reduse. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă si în Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade in nord si 33 de grade în Oltenia.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi în general frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii în sud-vestul, sudul si sud-estul tării, izolat chiar caniculară în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la munte, în nord-vest, în nord si în centru, unde pe arii restrânse, mai ales după-amiaza, vor fi ploi slabe de scurtă durată si, posibil, descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în nord-est si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade in nordul tarii si 35 de grade in sud (Lunca Dunarii).

TENDINTA

PROGNOZA METEO DUMINICA – Vremea va fi în general frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii în vestul, sudul si sud-estul tării, izolat caniculară în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în nord-estul teritoriului si la munte, iar spre seară si noaptea în regiunile sud-vestice si izolat se vor semnala ploi de scurtă durată si, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane si în estul tării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade in nord si 35 de grade in sud (Lunca Dunarii).

PROGNOZA METEO LUNI si MARTI – Vremea se va mentine călduroasă, îndeosebi în vestul, sudul si sud-estul teritoriului, izolat caniculară în prima zi în Lunca Dunării. Probabilitatea de aparitie a manifestărilor specifice instabilitătii atmosferice va fi mai accentuată în sud-vestul, vestul si centrul tării.

sursa: romaniatv.net.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button