Prognoză meteo specială pentru București în zilele de Paște. Ultimele informații transmise de ANM

16 apr. 2023
449 Afișari
Prognoză meteo specială pentru București în zilele de Paște. Ultimele informații transmise de ANM
Prognoză meteo specială pentru București în zilele de Paște. Ultimele informații transmise de ANM. Sursa foto: Unsplash

Schimbările bruște de vreme din ultimele ore au dus la realizarea unei prognoze speciale pentru următoarele zile în București de către meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie.

În București va intra în vigoare în cursul zilei de duminică, 16 aprilie, o prognoză meteo specială, ca urmare a schimbărilor neprevăzute, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. Avertizările meteorologilor sunt legate mai ales de faptul că vor fi perioade cu descărcări electrice și cu averse.

Prognoză meteo specială pentru București în zilele de Paște. Ultimele informații transmise de ANM

Vremea instabilă, caracterizată de precipitații, se va manifesta în mod special între 16 aprilie, ora 12:00 și 17 aprilie, ora 10:00. Conform ANM, valorile termice din timpul zilei vor scădea față de cele din ziua anterioară și se vor încadra în valorile normale ale perioadei. Prin urmare, temperatura maximă va fi de 16-17 grade. Totodată, vor fi înregistrate precipitații de circa 10-15 litri pe metru pătrat, iar pe alocuri chiar 20 litri pe metru pătrat. Vântul va sufla în mare parte moderat, fiind pe alocuri rafale de până la 35-45 de kilometri pe oră. Minima termică în acest interval va fi de 8-9 grade.

CITEȘTE ȘI
Evenimentul „Egg Hunt” din 17 aprilie este anulat de Primăria Sectorului 2. Prognoza meteo arată că va ploua toată ziua

Comoara din Catedrala Patriarhiei: icoanele mari ale catapetesmei, realizate în plin comunism de pictorița Casei Regale, Ottilia Oteteleșanu. Arsenie Boca i-a fost ucenic

“Au sărit imediat după ea!” Doi polițiști au salvat, în Sâmbăta Mare, o tânără care s-a aruncat în Lacul Morii din București

Cookies