Prognoza meteo: primii fulgi de nea în București. Un val de aer polar a cuprins toată țara

04 dec. 2021
506 Afișari
Prognoza meteo: primii fulgi de nea în București. Un val de aer polar a cuprins toată țara
Prognoza meteo: primii fulgi de nea în București. Un val de aer polar a cuprins toată țara

Meteorologii anunțaseră încă de zilele de trecute că urmează să vină un val de aer polar peste țara noastră, dar noi nu am crezut. Iată că prima ninsoare a ajuns și în București.

Prognoza meteo: primii fulgi de nea în București. Un val de aer polar a cuprins toată țara. Ninge și în alte zone ale României, iar drumarii sunt pregătiți să intervină.

Prognoza meteo: primii fulgi de nea în București

Dacă încă nu ați apucat să vă uitați pe geam, vă spunem noi: au venit primii fulgi de nea în București. În mai multe zone ale Capitalei s-a așternut un strat subțire de zăpadă în dimineața zilei de sâmbătă, 4 decembrie 2021. Zăpada vine după ploaia continuă de aseară și este prima dată când avem parte de ninsoare în Capitală în acest sezon rece.

Un val de aer polar a cuprins toată România, iar temperaturile sunt și cu 10 grade Celsius mai scăzute decât temperaturile înregistrate vineri.

Prima ninsoare din Capitală. Sursă foto: B365.ro.
Prima ninsoare din Capitală. Sursă foto: B365.ro.

Administrația Națională de Meteorologie transmite că temperatura maximă din București, sâmbătă, va fi de 6 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de -1 grad Celsius.

Te-ar mai putea interesa și: Ocoliți zonele, șoferi. Restricții de trafic temporare în București, sâmbătă și duminică

Duminică, 5 decembrie 2021, vremea din Capitală se încălzește ușor, iar temperaturile maxime se vor situa peste cele normale pentru această dată din calendar. Temperaturile minime se vor încadra între -1 grad și 3 grade Celsius, iar valorile maxime vor fi de 7 – 8 grade Celsius. Cerul se menține variabil, iar seara se anunță înnorări, când trecător vor apărea ploi slabe. Vântul va fi prezent și va sufla slab până la moderat. La primele ore ale zilei vor apărea condiții de ceață.

Vremea de Moș Nicolae

Te-ar mai putea interesa și: Lista târgurilor de Crăciun din București. În oraș apar încă două evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă | Detaliile complete

Luni, 6 decembrie 2021, Moș Nicolae aduce vreme bună pentru prima parte a lunii decembrie, spun meteorologii. Vremea din Capitală continuă să se încălzească, chiar va fi mai cald decât în mod normal. Temperaturile minime se vor încadra între 2 și 4 grade dimineața, iar temperaturile maxime se vor încadra între 10 – 11 grade Celsius la orele amiezii. Cerul va fi temporar noros și vor apărea ploi slabe. Vântul va fi prezent și va sufla slab până la moderat. La primele ore ale zilei vor apărea condiții de ceață.

Cookies