Prognoza meteo pentru weekendul 7-8 ianuarie 2023. ANM anunță cum va fi vremea în București la acest final de săptămână

07 ian. 2023
272 Afișari
Prognoza meteo pentru weekendul 7-8 ianuarie 2023. ANM anunță cum va fi vremea în București la acest final de săptămână
Prognoza meteo pentru weekendul 7-8 ianuarie 2023. ANM anunță cum va fi vremea în București la acest final de săptămână | Sursă foto: Unsplash

Administrația Română de Meteorologie (ANM) a anunțat care va fi prognoza meteo în București în weekendul 7-8 ianuarie 2023.

Cu toate că săptămâna ce tocmai a luat sfârșit a fost una foarte caldă pentru această perioadă din an, final de săptămână va fi ceva mai rece.

Prognoza meteo pentru weekendul 7-8 ianuarie în București

Weekendul le aduce bucureștenilor temperaturi ceva mai scăzute decât zilele trecute. Pe lângă asta, cerul va fi în mare parte înnorat, atât sâmbătă, cât și duminică.

Sâmbătă 

Prima zi liberă vine cu o maxima termică a zilei de 9 grade Celsius iar cerul este în mare parte înnorat în Capitală. Vântul urmează să bată slab. Viteza medie a rafalelor va fi de 7 km/h.

Pe timpul nopții, minima termică va scădea considerabil. Astfel că, aceasta va ajunge la 0 grade Celsius. Peste seară, cerul Bucureștiului se înseninează după cum transmis meteorologii. Vântul bate slab, viteza media fiind de 9 km/h.

Duminică 

Mâine, maxima termică a zilei urmează să se ridice până la 9 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte înnorat, însă își va face apariția și soarele. Vântul bate moderat mâine, viteza medie a rafalelor va fi de 13 km/h.

Noaptea, cerul se înseninează complet. Minima termică pe care o vor resimți în București va fi de 1 grad Celsius. Vântul bate moderat, viteza medie va fi de 11 km/h.

De săptămâna viitoare vin ploile

De săptămâna ce vine vremea din Capitală se va schimba complet. În loc de soare și vremea bună vor avea parte de ploi. Începând de marți vor începe precipitațiile.

Cu toate astea, nu vor avea pare de ninsoare în București, deoarece nu va fi suficient de frig cât precipitațiile să devină ninsoare.

Astfel că, oamenilor le este recomandat să tină cu ei o umbrelă pentru a nu fi luați prin surprindere de ploile din următoarea perioadă.

Cookies