PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi MULT MAI RECE

de:
20 sept. 2016
0 Afișari
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi MULT MAI RECE

PROGNOZA METEO BUCURESTI MIERCURI: Vremea se va mentine mult mai rece decât ar fi normal pentru această dată, în special din perspectiva valorilor diurne. Cerul va avea înnorări si trecător va mai ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI JOI: Deşi valorile termice diurne vor marca o creştere, vremea va fi în continuare rece pentru această dată. Cerul va fi temporar noros şi trecător va ploua slab, în special seara şi noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI VINERI: Valorile termice diurne vor continua să crească usor, însă vremea se va menţine răcoroasă, îndeosebi dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. În cea mai mare parte a ţării, vremea va fi mult mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă din an, în special din perspectiva valorilor diurne. În sudul, estul şi centrul ţării, îndeosebi ziua, cerul va mai avea înnorări şi va ploua, local în zona montană şi submontană, unde cu totul izolat se mai pot cumula 15…20 l/mp si pe arii restrânse în rest. În vest şi în nord-vest cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie reduse. În zona montană înaltă, trecător, se vor semnala precipitatii mixte. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări ziua pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade in estul Transilvaniei si 19 grade, uşor mai ridicate doar în vestul şi sud-vestul Olteniei. (20…21 grade) Pe spaţii mici, în special în cursul nopţii, în zonele joase de relief se va forma ceaţă.

PROGNOZA METEO JOI: Deşi valorile termice diurne vor marca o creştere în majoritatea regiunilor, valorile termice vor continua să se mentină mai coborâte decât cele climatologic specifice acestei perioade. Mai ales în cursul zilei, vor fi înnorări temporare în centru, nord, est şi sud şi local va ploua în general slab, îndeosebi în zonele montane şi submontane. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile se pot semnala numai izolat. Trecător, pe crestele montane înalte, vor fi precipitatii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade in estul Transilvaniei si 21 de grade in Oltenia. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO VINERI: Valorile termice diurne vor marca o creştere uşoară în toată tara, însă vremea se va menţine răcoroasă îndeosebi dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar pe arii restrânse, mai ales ziua, va mai ploua slab la munte, în nordul si nord-estul teritoriului si izolat în centru. Trecător, pe crestele înalte de munte, vor fi posibile precipitatii si sub formă de lapovită si ninsoare. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări în zona montană, dar izolat si în estul si sud-vestul tării. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade in estul Transilvaniei si 23 de grade in sud-vestul Olteniei.

TENDINTA

SAMBATA – Valorile termice diurne vor continua să crească usor în cea mai mare parte a tării, însă vremea se va menţine răcoroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi temporar noros si va ploua, local în zona montană şi în regiunile nordice, pe arii restrânse în centru si est şi izolat în rest. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări izolate îndeosebi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade in estul Transilvaniei si 24 de grade in sud-vestul Olteniei.

DUMINICA si LUNI – Vremea va fi în continuare răcoroasă dimineaţa şi noaptea. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai ridicată în jumătatea de est a teritoriului.

Cookies