PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se răceşte, ploi şi descărcări electrice

de:
16 mai 2017
0 Afișari
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se răceşte, ploi şi descărcări electrice

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARŢI. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara și noaptea, când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi ziua, când vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat la începutul intervalului, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI JOI. Temporar înnorările vor fi accentuate şi în special spre seară şi în cursul nopţii se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul a 20 de grade, iar cea minimă va fi de 9…10 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. Vremea va fi în general instabilă şi se va răci faţă de ziua anterioară. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în special în prima parte a intervalului, când se vor semnala averse, iar vântul va prezenta unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 6…7 grade.

În ţară

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi în general instabilă. În sud-vestul și centrul țării, dar și în zonele de deal și de munte, vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice. Pe spații mici, cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp și punctiform 25 l/mp și vor fi posibile căderi de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, îndeosebi seara și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul averselor. Temperaturile maxime se vor situa între 17 și 25 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menține în general instabilă și vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, local în zonele de deal și de munte și în regiunile sudice, iar seara și noaptea, pe arii restrânse în cele estice. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru astfel de fenomene va fi redusă. Vântul va prezenta intensificări în est, sud-est și la munte, dar de scurtă durată și în timpul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 3 și 11 grade, mai scăzute în depresiuni, unde vor fi condiții de brumă.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, însă treptat, în special în sudul şi estul ţării precum şi la munte, începând din orele după-amiezei, temporar înnorările se vor accentua şi pe arii relativ extinse se vor semnala averse posibil însoţite de fenomene electrice. În zona montană înaltă, la altitudini de peste 1800 m, trecător spre sfârşitul intervalului vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 25 de grade, iar minimele între 1 și 11 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va răci faţă de ziua anterioară în special în sudul ţării, iar gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere. Temporar înnorările vor fi accentuate şi vor fi averse posibil însoţite de descărcări electrice în majoritatea regiunilor. În zona montană înaltă, la altitudini de peste 1800m, trecător se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate în zona montană înaltă dar de scurtă durată trecător asociat şi ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 şi 22 de grade, iar cele minime între -1 şi 11 grade. În depresiuni vor fi condiții de brumă.

TENDINŢA

Vremea va fi caracterizată de valori mai scăzute decât cele climatologic specifice perioadei îndeosebi în prima jumătate a intervalului, iar probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată.

Cookies