PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme DEOSEBIT DE RECE

de:
02 oct. 2016
0 Afișari
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme DEOSEBIT DE RECE

PROGNOZA METEO BUCURESTI DUMINICĂ. Vremea se va mentine mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin în mare parte a zilei, dar va prezenta înnorări spre sfârşitul intervalului. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI LUNI: Cerul va avea înnorări, mai accentuate spre seară şi noaptea când temporar vor fi ploi şi posibil descărcări electrice, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în scădere uşoară faţă de ziua anterioară, va fi de 25…26 de grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI MARTI: Vremea va fi în general închisă si se va răci, devenind normală din punct de vedere termic pentru această dată. Trecător va ploua slab, iar vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO Vremea se va mentine caldă pentru începutul lunii octombrie, iar pe parcursul zilei cerul va fi variabil, mai mult senin în est şi sud-est. Treptat, începând din orele serii înnorările se vor accentua în special în jumătatea de vest a ţării, unde local şi temporar vor fi averse însoţite trecător de descărcări electrice şi posibil de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade in nordul litoralului şi 29 de grade in Lunca Dunarii. Pe arii restrânse, dimineata şi izolat noaptea, în zonele joase de relief din est si sud-est şi în depresiuni va mai fi ceată.

PROGNOZA METEO LUNI: Vremea va deveni în general instabilă, iar valorile termice diurne vor marca o scădere faţă de cele din intervalul precedent în majoritatea zonelor, astfel încât în regiunile intracarpatice se vor apropia de mediile climatologice ale perioadei. Cerul va avea înnorări temporar accentuate si va ploua, ziua pe arii extinse în jumătatea de vest a teritoriului şi pe spatii mai mici în rest, iar noaptea în cea mai mare parte a ţării. Ploile, îndeosebi sub formă de aversă, vor fi însotite trecător de descărcări electrice, iar punctiform în nord-vest şi la munte, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade in Maramures si 27 de grade in Muntenia si Dobrogea continentala.

PROGNOZA METEO MARTI: Vremea va continua să se răcească. Cerul va fi mai mult noros în Maramures, Crisana, Transilvania, Moldova si Dobrogea, unde va ploua pe arii extinse, iar în celelalte regiuni înnorările vor fi temporare si ploile se vor semnala local în Banat si Muntenia si izolat în Oltenia. La munte, la altitudini mari, se vor semnala precipitatii mixte. Punctiform se vor cumula cantităti de apă mai însemnate. Vântul va avea intensificări temporare, cu precădere în sud-vest, vest si nord. Temperaturile maxime vor cuprinse între 12…13 grade în depresiuni si 20…21 de grade în sud-est.

TENDINTA

PROGNOZA METEO MIERCURI – Vremea va fi rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în Moldova si în regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii extinse, exceptând regiunile vestice şi sud-vestice unde înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local, mai ales ziua. În zona de munte vor predomina ninsorile. În regiunile estice cantitătile de apă vor fi însemnate. Vântul va avea intensificări temporare în cea mai mare parte a tării, îndeosebi în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime vor cuprinse între 7 grade în depresiuni si în nordul Moldovei si 17 grade, izolat, în Dobrogea si sudul Munteniei. Noaptea vor fi conditii de brumă în jumătatea de sud-vest a tării si, izolat, se va produce ceată.

PROGNOZA METEO JOI si VINERI – Vremea, deosebit de rece în prima zi mai ales în vestul, centrul si nordul tării, se va încălzi apoi în toate regiunile. Local si temporar va mai ploua, iar la munte precipitatiile vor fi mixte la începutul intervalului.

Cookies