PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE în Bucureşti. Vremea va fi deosebit de rece

de:
14 nov. 2016
0 Afișari
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE în Bucureşti. Vremea va fi deosebit de rece

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARŢI. Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei, când vor mai fi condiții de fulguială sau trecător, posibil burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va fi rece pentru această perioadă. Cerul va fi variabil cu înnorări seasra tarziu si vant cel mult moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI JOI. Vremea se va încălzi si termometrele vor arata 10..11 grade dupa amiza. Cerul va fi variabil, sunt conditii de ceata dimineata iar vantul nu trece de moderat.

PROGNOZA METEO MARTI Temperaturile se vor situa cu mult sub cele climatologic specifice acestei date şi vor caracteriza o vreme deosebit de rece in toate regiunile. Maximele prognozate se vor incadra in general intre -2 grade in estul Transilvaniei si cel mult 8 grade in Oltenia. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, în regiunile sudice și estice, mai ales în prima parte a zilei, iar spre sfârșitul nopții în vest și în nord, unde doar izolat vor fi fulguieli, trecător posibil și burniță. La munte, izolat mai ninge slab. Izolat, mai ales in zonele joase din centru, va fi ceata. Vântul va sufla cu unele intensificări în jumătatea de sud a Moldovei, Bărăgan, Dobrogea și zona montană înaltă.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menține deosebit de rece pentru această perioadă din an, în cea mai mare parte a țării, deși valorile termice vor marca o ușoară creștere. Ziua incepe cu inghet in aproape toata tara, chiar geroasă in estul Transilvaniei, adica minime intre -12 si 0 grade, iar maximele vor fi intre -2 grade in zonele joase unde dimineata va fi si ceva ceata si 8 grade in Lunca Dunarii.

Cerul va fi variabil în sud-est, iar în restul teritoriului, dar mai cu seamă în interiorul arcului carpatic și la munte, se va înnora treptat. Îndeosebi spre seară și în cursul nopții, vor fi precipitaţii slabe în Crișana, Maramures, nord-vestul și nordul Transilvaniei și izolat în nordul Banatului și nordul Moldovei, sub formă de ninsoare care se va transforma în lapoviță și ploaie, favorizând producerea de polei. Vântul va sufla cu unele intensificări pe crestele montane și în Delta Dunării.

PROGNOZA METEO JOI Vremea se va încălzi față de ziua precedentă, în cea mai mare parte a țării. Pe parcursul zilei, în vestul, nord-vestul și centrul teritoriului, cerul va avea înnorări, însă doar izolat vor fi precipitații slabe, sub formă de ploaie, iar în zona montană înaltă, dar la începutul intervalului, și în Maramureș, și sub formă de lapoviță și ninsoare. Izolat, vor fi condiţii de producere a poleiului. Noaptea, cerul va deveni mai mult senin, iar în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în Transilvania și 12…13 grade în sudul Banatului și al Olteniei, iar cele minime se vor încadra între -6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 6 grade în Dealurile de Vest.

TENDINTA VINERI Vremea va continua să se încălzească în cea mai mare parte a țării si asteptam cam intre 5 si 15 grade, iar peste weekend vrema va fi chiar usor mai calda, maximele ajung si la 16, poate 17 grade si trec de mediile multianuale. Cerul va fi variabil spre senin vineri, dar în zonele joase de relief, dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață sau nebulozitate joasă, iar sambata si duminica doar izolat fi ploi slabe sau burnițe.

Cookies